Відстань – не перепона: Наталка Денисенко похизувалася приємним сюрпризом від свого коханого

Українська акторка Наталка Денисенко отримала надзвичайно приємний сюрприз від свого чоловіка-військового, Андрія Федінчика, у День Закоханих.

В цей особливий для багатьох день, українська акторка Наталка Денисенко була здивована та вражена, отримавши надзвичайно приємний сюрприз від свого чоловіка-військового, Андрія Федінчика. Навіть під час свого служіння на фронті, він зумів зробити цей незабутній момент для своєї коханої.

Наталка Денисенко не могла впустити момент поділитися цим щастям у соціальних мережах. У відео, яке вона опублікувала, спочатку була показана листівка у формі сердечка, яка, здавалося, випромінювала тепло та ніжність. Усередині неї був прекрасний напис: “Моїй коханій дружині”, а поруч – два маленькі сердечка, які символізували невичерпну любов до коханої дружини.

Н
Наталка Денисенко показала подарунок від коханого чоловіка

Після цього акторка представила нам розкішний букет з білих квітів, які вона так любить. Усміхнена, Наталка позувала з подарунком перед дзеркалом, що неймовірно виразно відображало весь її емоційний стан.

Під чудовим відео Наталка написала:

“Дякую, мій коханий! Як я сумую”.

Нагадаємо, що Наталка Денисенко та Андрій Федінчик одружилися у 2017 році. Під час початкових днів війни Андрій віддав свою службу в Збройних Силах України, тому зараз пара має рідкісні можливості зустрічатися. Наталка неодноразово висловлювала своє важке переживання через це розлучення, але вона вірить у те, що всі труднощі скоро минуть і вони знову будуть разом, як раніше.

Нещодавно акторка також розповіла про те, як вони підтримують свої стосунки на відстані.

Цей незабутній момент, що згадується, додає нових кольорів у життя Наталки та Андрія, нагадуючи їм про те, що навіть на відстані їхня любов залишається сильною та витривалою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини