Можуть легко вкрасти такого красеня: солістка “KAZKA” Олександра Заріцька показала майбутнього чоловіка

Український гурт KAZKA, який вражає своїми потужними музичними композиціями та яскравими відео, випустив новий mood-відео на пісню "Солодкі".

Однією з головних зірок у новому відеороботі став бойфренд солістки гурту Олександри Заріцької. Щойно пара оголосила про заручини, вони вирішили додати ще більше романтики у повітря, з’явившись разом у відео “Солодкі”.

Кохання героїв відчутне крізь кожен кадр, а їхня єдність та спільна енергія додають музичному відео особливого шарму.

Окрім сольного виступу Заріцької та її коханого, у відео взяли участь інші члени гурту, а також талановитий скрипаль Барака Обами та лауреат двох Emmy Awards Дем’єн Ескобар, який відзначився виконанням струнної партії в пісні.

Артистка також висловила бажання, щоб після перегляду відео люди відчули бажання обійняти тих, кого люблять, тих, з ким хочеться ділити солодкі моменти в житті.

Олександра вважає, що близькі люди роблять життя яскравішим, глибшим і насиченішим. Вона переконалася в цьому на власному досвіді. Тому в новому відео на пісню “Солодкі” гурт KAZKA вирішив показати людей, які часто залишаються за кадром, але все одно рухають світ вперед. Це частина їхньої великої команди, їхні улюблені та рідні.

Нехай це відео стане для слухачів не лише музичним досвідом, але й нагадуванням про важливість кохання та обіймів, що роблять наше життя ще яскравішим.

Нагадаємо, що Олександра Заріцька, яка є солісткою гурту KAZKA, нещодавно оприлюднила на своїй сторінці в Instagram фото зі своїм обранцем Павлом Тараненко. На цьому знімку закохана пара обмінюється палким поцілунком, але артистка вирішила не давати коментарів до фотографії, обмежившись лише виразним білим сердечком у вигляді смайлика.

Стосунки між Олександрою Заріцькою та Павлом Тараненко стали відомі громадськості у вересні 2022 року. У травні наступного року вони зробили крок далі, оголосивши про свої заручини. Пара планує оформити шлюб у червні 2024 року.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини