Рубрики: Новини

“Після розлучення спілкувався з деякими”: екс-чоловік співачки Ані Трінчер розповів про стосунки з дівчатами

Анна Трінчер та Олександр Волошин нещодавно оголосили про своє розлучення. Хлопець вже встиг поспілкуватися з різними дівчатами і не соромиться про це розповідати.

Після розлучення зі своєю екс-коханою Анною Трінчер Олександр Волошин чесно зізнався, що вже спілкувався з іншими дівчатами. Як каже хлопець, після Анни Трінчер всі дівчата здаються йому не такими розумними, тому “тієї самої”, яка була б кращою або на рівні з його колишньою, Олександр поки не знайшов.

“Я вважаю, що Аня дуже мудра дівчина. Після розлучення я спілкувався з деякими дівчатами і зрозумів, що вони трохи тупі. Звісно, не всі дівчата такі, але ті, з якими я спілкувався… Якось так вийшло. Хлопці теж є тупі! І значно тупіші, ніж дівчата”, – каже Волошин.

Олександр Волошин розповів про спілкування з іншими дівчатами

Блогер зізнався, що хотів би контактувати з Анною Трінчер, бо вважає її справді дуже класною та розумною людиною, але в цьому випадку все залежить лише від неї. Сама ж Трінчер поки не давала офіційних коментарів з цього приводу, але судячи з усього – співачка не має наміру продовжувати дружні стосунки з колишнім.

Про розлучення стало відомо завдяки відео, яке вже екс-подружжя опублікували у соціальних мережах. Там вони вирішили чесно та відверто розповісти, що у стосунках пішло не так і хто саме прийняв остаточне рішення про розрив. Стало відомо, що у Волошина тривалий час був депресивний стан і саме він став ініціатором розлучення.

Для Анни це було сильним ударом і вона досить болісно переживає цей розрив, але дівчина переконана, що далі її чекає світле майбутнє, але вже без Олександра Волошина. Зараз співачка більше часу приділяє розвитку себе та своєї карʼєри, яка досить стрімко набирає обертів і дає співачці вийти на нову сходинку популярності.

Поділитися