“Ви почали забувати”: Слава Камінська розповіла про своє перше студентське кохання і показала колишнього

Слава Камінська вирішила пригадати минуле і опублікувала уривок з одного телешоу, на яке вона приходила зі своїм коханим, з яким зустрічалася у студентські роки.

Українська співачка Слава Камінська зараз перебуває у стосунках з коханим-іноземцем, про якого майже не розповідає, але не завадило їй показати в Мережі своє перше студентське кохання. Камінська опублікувала фрагмент з одного з шоу, в якому вони з обранцем разом приймали участь. Як виявилося, ще будучи студенткою дівчині подобалися чоловіки при грошах і високих посадах.

“Андрію 23 роки. Він особистий помічник президента автомобільно-будівельної компанії. Олі 21 рік, вона співачка і майбутній викладач вокалу. Андрій і Оля зустрічаються лише рік, їхній роман можна назвали студентським”, – розповідає закадровий голос.

У ролику Андрій розповідає про те, що одразу помітив свою кохану і не зміг пройти повз. Камінська наголосила на тому, що вона, як і будь-яка дівчина, в першу чергу звернула увагу саме на зовнішність хлопця і він їй дуже сподобався. Пара познайомилася на першому курсі інституту. Як виявилося, Слава зі своїм обранцем приймали участь у шоу, в якому 4 пари перевіряли свої почуття на міцність.

Частина прихильників співачки були вражені, що зірка приймала участь у таких проєктах, але інші користувачі пригадали, що справді дивилися таке шоу за Камінською:

  • “Мільйон років тебе знаю, але ніколи не чула про таку сторінку твоєї біографії!”,
  • “Як це давно це було, в минулому житті, десь тисячу років тому! Але цей проєкт мені завжди подобався”,
  • “Я щось пропустила, а що це за проєкт?”,
  • ” Аааа! Я пам’ятаю! Ще в школі тоді вчилась.І пам’ятаю ту підставу. Коли хлопець обрав чужу дівчину і проголосував за неї…я тоді так плакала, моє, дівчата, серденько було розбите”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини