“Подобався Микола Тищенко”: діва Монро відреагувала на чутки про її роман з депутатом Верховної Ради

Мережею вже тривалий час ширяться чутки, що найвідоміша травесті-діва Монро була у стосунках з одним з українських депутатів. Зірка розповіла, правда це, чи ні.

13 січня 2024 року Монро святкувала свій 46-й день народження. Зірка поділилася кадрами зі святкування і подякувала кожному, хто підтримував і продовжує це робити. На відео, яке опублікувала іменинниця, вона позує серед снігу в комбінезоні з відкритими плечима і елегантно скидає невелику куртку, яка прикривала плечі, на землю. Також Монро розповіла на своєму You-Tube каналі подробиці свого особистого життя, які давно цікавлять не лише її прихильників, але й хейтерів.

Тривалий час ходили чутки, що Монро була коханкою одного з українських депутатів, але його імʼя досі залишається в секреті. Монро не давала коментарів з цього приводу, але тепер жінка зізналася, що на початку нульових вона поклала оком на одного чоловіка, але між ними не було нічого більш серйознішого.

“Найбрехливіші чутки – я була коханкою депутата. Мені колись подобався Микола Тищенко, але це було в нульових”, – каже Монро.

Монро прокоментувала чутки про роман з депутатом
Монро прокоментувала чутки про роман з депутатом

У своєму віці діва шкодує про те, що дуже часто відмовлялась від побачень, на які її активно запрошували, але тепер вона про це не переймається. Зараз зірка активно веде соціальні мережі, її запрошують на різноманітні розмови психологи та спеціалісти в різних галузях. Прихильники діви кажуть, що вона значно розумніша за своїх співрозмовників і це великий прогрес.

  • “Без образ, у кого ви були у гостях , але Ви, Монро, мені здається, більше психолог. У вас думки вже як у справжнього психолога”,
  • “Ще раз переконалася, що Монро – психологиня! Приємно та цікаво слухати, спостерігати за настроєм! Дякую”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини