Камінська, Білик і не тільки: як виглядають українські зірки до та після пластики. Деяких просто не впізнати

Важко знайти людину, яку б повністю влаштовувала її зовнішність. І українські зірки - не виключення. Вони збільшують губи та роблять пластичні операції, щоб виглядати ідеально.

Сьогодні ми покажемо добірку українських відомих людей до та після пластики.

Слава Камінська

Співачка Слава Камінська була заміжня за пластичним хірургом Едгаром Камінським, тому неодноразово користувалась його послугами. І навіть не приховувала цього. Зірка збільшувала губи, робила ринопластику, прибирала грудки Біша, а також колола філери у підборіддя.

Слава Камінська
Слава Камінська

Ірина Білик

Дивлячись на фотографії з юності відомої співачки Ірини Білик – її неможливо впізнати. За роки знаменитість помітно змінилася. Артистка скорегувала форму губ, носу, підборіддя, видалила грудки Біша, робила блефаропластику та прибирала навислу повіку.

Ірина Білик
Ірина Білик

Аліна Гросу

Хрещениця Ірини Білик – співачка Аліна Гросу- також не дивлячись на молодий вік зверталася до послуг пластичних хірургів. Зірка видалила жирові ділянки на щоках, збільшила губи, робила уколи краси під очі та в підборіддя.

Аліна Гросу
Аліна Гросу

Анна Трінчер

22-річна українська співачка Анна Трінчер також вже лягала під скальпель пластичного хірурга. Дівчина робила мамопластику – збільшення грудей. Окрім того, вона збільшила губи. Дівчина не приховує від прихильників деталі своїх трансформацій з тілом, навпаки детально про них розповідає.

Анна Трінчер
Анна Трінчер

Софія Ротару

76-річна легенда української естради Софія Ротару на свій вік виглядає неймовірно! І все завдяки умілим руках пластичних хірургів. Зірка зізнавалася, що знає міру, тому на втручання наважується раз на 5 років.

Софія Ротару
Софія Ротару

Наразі вона вже встигла зробити кругову підтяжку обличчя, підтримуючі анти-ейдж процедури, підтяжку повік та уколи краси.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини