Alyona Alyona розкрила, якими методами бореться із зайвою вагою: вона насправді не прагне скинути кілограми

Українська реперка Alyona Alyona вперше розповіла про візити до психотерапевтів через проблеми із зайво вагою. Про це жінка повідомила у себе в Instagram.

Українська реперка Alyona Alyona прийняла важливий крок у здоров’ї та самопізнанні, поділившись з шанувальниками своїм досвідом психотерапії. У своєму Instagram вона зізналася, що звернулася до експертів для вирішення питань, пов’язаних із здоров’ям та вагою.

Alyona Alyona повідомила, що вона розпочала співпрацю з психотерапевтами, з одним із них зосереджена на розладах харчової поведінки. Вона також зазначила, що поділиться своїми враженнями та деталями після того, як вирішить питання “Євробачення”.

Харизматична реп-виконавиця обіцяє розповісти своїм прихильникам про свої стосунки із їжею, починаючи від її виникнення та закінчуючи найбільшими викликами, які виникають в харчуванні. Вона також обіцяє детально поділитися іншими аспектами свого життя, коли настане час.

Реперка додала, що вона не має часу в даний момент займатися розповіддю про свої стосунки з їжею, їх походження, вік, над чим вона працює, і в чому її найбільша помилка в харчуванні.

Alyona Alyona підкреслила, що її зацікавленість не полягає у стрімкому схудненні, а у збереженні психічного та фізичного здоров’я. Вона розповіла, що, хоча деякі кілограми можуть піти, її головною метою є утримання стабільної ваги та тривалого збереження організму в тонусі.

Відома українська реперка Alyona Alyona зізналась, як скидає зайві кілограми
Відома українська реперка Alyona Alyona зізналась, як скидає зайві кілограми

Alyona Alyona зазначила, що вона витрачає свій час не на тренування, а на збори, оскільки для неї в даний момент пріоритетом є “Євробачення”.

Раніше реп-виконавиця ділилася, що в дитинстві стикалася з насмішками через зайву вагу, і планує висвітлити цю тему більш докладно в подальших розповідях.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини