Маша Полякова зробила розклад карт Таро на заміжжя Тіни Кароль у 2024 році: “Претендент є”

Під час живого ефіру в Instagram Stories Оля Полякова та її старша донька Марія, проводячи ворожіння на картах Таро, обговорили особистий життєвий шлях своїх колег з українського шоу-бізнесу.

Українська співачка Оля Полякова та її старша донька Марія розпочали веселу та неординарну традицію – ворожіння на картах Таро у прямому ефірі, яке обернулося дивовижними висловленнями та коментарями про особисте життя їхніх колег з українського шоу-бізнесу.

В одному з відео, опублікованому 25 січня в Telegram-каналі “Сцена. UA”, Оля Полякова запитує свою доньку, Марію, що вона думає про те, чи вийде у цьому році заміж Тіна Кароль.

Марія відповідає з усмішкою:

“Що ж у нас зірки заміж не хочуть? Але претендент є. Позве, але вона в цьому році ще не вийде.”

Маша Полякова без макіяжу інша людина: фото
Маша Полякова та її мама ворожили на особисте життя Тіни Кароль

За словами Олі Полякової, яка вважає, що розуміння життя включає в себе відсутність бажання вийти заміж, можна припустити, що, можливо, Тіна Кароль, якщо її запросять, може виявити деяку невпевненість чи небажання в цьому плані. Так що, дами, розгляньте цю ідею докладно перед прийняттям рішення.

У цьому ж ефірі Оля Полякова також висловила свої коментарі щодо можливого розлучення української співачки Насті Каменських з українським шоуменом Потапом, розкриваючи свій власний підхід до спростування чуток та пліток.

Ці веселі та неформальні ворожіння стали своєрідною розвагою для шанувальників Олі Полякової, привносячи гумор та легкість у їхні щоденні життя та дозволяючи поглядати на особисте життя зірок із гумором та позитивом.

Нагадаємо, що нещодавно Ольга Полякова з Марією обговорили майбутнє стосунків Міши Кацуріна та Дорофєєвої. Дівчина зазначила, що карти говорять про бажання мати дітей та продовжити рід. Але є ймовірність сварок через небажання Наді народжувати дітей.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини