Скористався медійністю та дав “на лапу”: стало відомо, як насправді Влад Яма полишив Україну заради США

Відомий хореограф Влад Яма вже чимало часу мешкає у США. Прихильники давно цікавляться, як же ж танцюристу призовного віку вдалося полишити Україну. Відповідь знайшлася від несподіваного джерела.

Останнім часом в інформаційному просторі з’явилася неабияка сенсація: володаря сцени, талановитого танцівника Влада Яму, якого шанувальники пам’ятають за вишуканий стиль і вражаючі виступи, знову обговорюють. І знову здійнялася тема його виїзду з України під час повномасштабного вторгнення. Нові відомості про таємницю його виїзду розкрили неймовірні факти, які наводять на думку, що тут може бути більше, ніж просто виїзд за межі країни.

Стало відомо, куди зник Влад Яма
Влада Яму запідозрили у хабарництві під час виїзду з України

Влад Яма, чий талант вже давно завоював серця глядачів, але останнім часом отримує чимало хейту. І ось, анонімне джерело, зазначаючи свою близькість до оточення артиста, розкрило деталі його виїзду у Сполучені Штати. За інформацією, танцівник начебто незаконно перетнув кордон, скориставшись своєю популярністю та віддавши хабар.

Варто зазначити, що сам хореограф у своїх висловлюваннях стверджував, що покинув рідну землю у найперші години повномасштабного вторгнення, коли ще існувала можливість виїхати легально. Артист наштовхував на думку, що використання хабаря чи інших неправомірних методів для забезпечення свого виїзду — не було у його планах.

Влад Яма разом із дружиною виїхав з України 24 лютого 2022 року
Влада Яму запідозрили у хабарництві під час виїзду з України

Ситуація стає ще цікавішою через протиріччя у заявах і аргументації сторін. Чекаємо, що цей скандал розкриє багато таємниць і може відображати не тільки особисту історію Влада Ями, а й проблеми, що існують в сучасному суспільстві.

Незалежно від того, яким буде розвиток подій, цей епізод в житті талановитого артиста став викликом для його іміджу та честі. Будемо спостерігати за подальшими заявами зірки, який точно не упустить можливості дати інформацію від першої особи стосовно цієї ситуації.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини