“Заставила поважати”: Оксана Білозір вперше прокоментувала її конфлікт з Олею Поляковою та Тонею Матвієнко

Відома українська виконавиця Оксана Білозір вперше прокоментувала конфлікт з Олею Поляковою та Тонею Матвієнко. Зірка розповіла своє ставлення до ситуації, що склалася.

З початком повномасштабного вторгнення українські зірки відмовились від пісень російською мовою і почали співати та створювати свої пісні соловʼїною. Так склалося, що в репертуарі Тоні Матвієнко було і досі є багато пісень українською, а-от Ольга Полякова не могла похизуватися своїми піснями державною мовою. У звʼязку з цим співачка використовувала на своїх концертах пісні Оксани Білозір.

Попри те, що Тоня співала власні пісні українською мовою, вона також використовувала музику Білозір на благодійний концертах. Не дивлячись на спільну ціль допомогти країні та зібрати кошти на концертах на благо нашої держави, Оксана Білозір була зовсім не в захваті від того, що колеги-артистки використовують її пісні на своїх концертах. Жінка звернулася до колег зі зверненням припинити співати її пісні.

Оксана Білозір прокоментувала конфлікт з Поляковою та Матвієнко
Оксана Білозір прокоментувала конфлікт з Поляковою та Матвієнко

Ольгу Полякову досить сильно обурило таке прохання, але жінка повинна були припинити використовувати чужі пісні через право власності на них, які належать Оксані. Через 2 роки Білозір вирішила прокоментувати цю ситуацію і пояснила, що жодної сварки між ними насправді не було і трапилося звичайне непорозуміння.

“Оля Полякова вчилася у мене на кафедрі. Вона дуже амбітна і правильна, ну щось трошки помилилася. Це не був конфлікт, я просто заставила її поважати закон. До і після цього я з нею не спілкувалася, але із задоволенням поспілкуюся, якщо ми побачимось”, – каже Білозір.

Схоже, виконавиця не ображається на використання її пісень і не проти поговорити з Олею стосовно цієї ситуації. Жінка розуміє, що вони колеги і кожен бодай раз у житті припускався якихось помилок.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини