Дмитро Гордон пригадав, як у 17 років починав кар’єру журналіста: просунутись допомогли впливові люди

Відомий український журналіст висловився про початок власної кар'єри. Знаменитість пригадав, хто свого часу допоміг йому почати шлях у світі журналістики.

Дмитро Гордон, відомий український журналіст і блогер, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм пригадав, як починав кар’єру. Знаменитість висловився про те, що зробити це самостійно у 17 років йому було важко, але, на щастя, поруч опинились люди, які посприяли. Зірка пригадав, хто став людиною, завдяки якій йому вдалось почати свою кар’єру у сфері журналістики.

Початок кар’єри Гордона

На особистій сторінці в соцмережі Інстаграм відомий український журналіст розмістив публікацію, в якій пригадав початок власної кар’єри журналіста. 39 років тому, коли знаменитості було всього 17 років, а на його голові можна було побачити густу чорну шевелюру, він взяв своє перше в житті інтерв’ю. На опублікованій фотографії можна помітити, що спілкувався Гордон тоді з відомим українським тренером і футболістом Олегом Блохіним.

Дмитро Гордон пригадав, яким був у 17 років і хто допоміг йому почати кар'єру журналіста
Дмитро Гордон пригадав, яким був у 17 років і хто допоміг йому почати кар’єру журналіста

За спогадами Дмитра Гордона, домовитись про зустріч з іменитим футболістом йому було важко. Втім, на щастя, йому допомогла інша впливова у світі спорту людина – футболіст В’ячеслав Лобановський, який, за словами журналіста, симпатизував йому, вмовив тренера на інтерв’ю з 17-річним журналістом. Так і почалась кар’єра знаменитого медійника.

Дмитро Гордон пригадав, яким був у 17 років і хто допоміг йому почати кар'єру журналіста
Дмитро Гордон пригадав, яким був у 17 років і хто допоміг йому почати кар’єру журналіста

Кадр, яким знаменитий український журналіст і блогер поділився на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм, було зроблено на базі “Динамо”, що розташована у Києві. Перше серйозне інтерв’ю Дмитра Гордона відбулось 1985 року. У коментарях до нового допису підписники Гордона зазначили, що здивовані таким стрімким розвитком його кар’єри.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини