Ребел Вілсон вперше за 42 роки стала мамою: акторка розповіла про вагітність і показала малюка

Відома австралійська акторка Ребел Вілсон поділилася фотографією своєї новонародженої доньки на ім'я Ройс Ліліан та розповіла про вагітність.

Ребел Вілсон стала відомою своїми ролями у фільмах “Відчайдушні шахрайки”, “Холостячки” та “Кішки”. У 2021 порі акторка схудла на рекордних 35 кілограмів та поділилася, що нова фігура відкрила для неї нові ролі і можливості в світі шоу-бізнесу. Відтепер акторка може грати не лише комедійні ролі, а й драматичного характеру.

Коли акторка була молодшою, вона займалась комедійною діяльністю. Виступала на сцені, брала участь в комедійних шоу і не прогадала. Попри зайву вагу, вона займалася справою, що приносить їй задоволення і не звертала увагу на критику. На 40-му році свого життя вона все ж таки вирішила змінитися: позбулася зайвих кілограмів та набридливих сантиметрів в талії і прямує до іншого життя.

7 листопада акторка опублікувала фото своєї донечки на ім’я Ройс Ліліан. Проте, сама акторка не була вагітною. Ребел, нажаль, не може самостійно завагітніти, тому звернулася за допомогою до сурогатної матері.

“Я не можу підібрати слів, щоб передати вам свою любов до цієї маленької людини, вона просто диво! Я дуже дякую всім, хто брав участь, але особливу увагу хочу приділити моїй прекрасній сурогатній мамі, яка виносила для мене це маленьке щастя з турборотою. Дякую, що допомогла мені створити сім’ю, це подарунок, про який я завжди мріяла.”, – написала акторка.

Сім’ю Ребел створила не з чоловіком, а з дизайнеркою Рамоною Агрумою. Зірка зізналася, що завжди мріяла про дійснеєвського принца, а виявилося, що їй потрібна була принцеса. До дизайнерки Вілсон зустрічалася з мільярдером Джейкобом Бушем майже рік, але на початку 2021 року пара розлучилася.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини