Рубрики: Світові зірки

“Відчайдушні домогосподарки” на пенсії: Іді Брітт у виконанні Ніколетт Шерідан зустріла 58 рік свого життя

Акторка Ніколетт Шерідан відсвяткувала свої 58 років. Як тепер виглядає улюблениця чоловіків та жінок з "Відчайдушних домогосподарок" Іді Брітт?

Культовий серіал “Відчайдушні домогосподарки” вийшов на екрани понад 15 років тому. Цей серіал відразу полюбився мільйонам глядачів. Це й не дивно, адже в сюжет покладено історії домогосподарок, їхнє життя, незвичайні ситуації та пригоди. Власники серіалу отримали премії “Еммі” та “Золотий глобус”.

Серіал розповідав нам про чотирьох домогосподарок, які намагаються розгадати смерть однієї зі своїх подруг та вирішують проблеми особистого життя. Героїня Іді Брітт, яку зіграла Ніколетт Шерідан, була мисливицею на чоловіків інших жінок. Особливо сильно образ несамовитої жінки сподобався чоловікам, що значно підняло рейтинги серіалу.

Прихильників героїні шокувала несподівана смерть в п’ятому сезоні. Як виявилось, причиною цього стало те, що акторці не подобався сценарій і ще купа нюансів, які стосувалися роботи. Вона подала до суду на автора проєкту Марка Черрі, але суд виніс вирок не в її користь. Словам акторки про образи зі сторони Марка ніхто не повірив.

Свою кар’єру вона розпочинала з моделінгу, не раз з’являлась на обкладинках глянцевих журналів, а вже потім її почали запрошувати в кіно. “Відчайдушні домогосподарки” стали майже останнім її акторським проєктом, але далеко не першим. Вона відома такими фільмами, як: “Noises Off” “Beverly Hills Ninja” та інших.
Також зірка прославилась участю в різних телешоу.

Зараз акторці вже 58 років. В кіно її перестали запрошувати через цей відомий інцидент, але це не заважає їй вести блог у соціальних мережах, час від часу з’являтись на обкладинках журналів та інше.

Поділитися