Над ним сміявся весь світ: що стало з легендарним містером Біном, який відмітив 67-річчя

Роуен Аткінсон, або Містер Бін, як його знають більшість українців, відсвяткував свої 67 років. Як змінився актор з роками після закінчення ролі Містера Біна?

Людство познайомилось з містером Біном у 1990 році. Комедійний серіал виходив на екрани впродовж п’яти років, а потім про містера Біна було знято повнометражний фільм. Герой став на стільки популярним, що відкривав церемонію лондонської Олімпіади.

Роуен Аткінсон відмовився від образу Містера Біна ще в 2012 році. Він прийняв таке рішення, щоб не бути прив’язаним все життя до однієї асоціації, а вирішив грати більше драматичних персонажів. Сам актор зізнався, що намагається більше зосередитись не на ролі в кіно, а саме в театрах з драматичними виставами та композиціями.

Актор зізнався, що коли в такому віці, як у нього, грати такі дитячі смішні ролі, то на це навіть сумно дивитися.

“Я впевнений, що маю грати менше містера Біна, бо люди бачать мене на вулиці і не знають мого імені. Вони лише знають, хто такий містер Бін та просять їх розвеселити, а це вже набридає”, – ділився переживаннями актор.

Нещодавно актор знявся у серіалі від порталу Netflix, який називається “Чоловік проти бджіл”. За сюжетом, його головний герой Тревіс, що працює прибиральником у дорогому готелі, під час виконання своєї роботи помічає бджіл. В серіалі показана боротьба людини з цими ненависними комахами. Серіал вийшов на екрани 22 червня 2022 року. Всього там 10 серій тривалістю по 10 хвилин.

Прихильники помітили, які змінився Аткінсон. Його волосся майже повністю вкрите сивиною і він помітно постарів.

Ходять чутки, що Аткінсон зіграє Адольфа Гітлера у серіалі “Гострі картузи”, але це поки не підтверджена інформація.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини