Джолі кусає лікті: актор Бред Пітт зустрів своє 59-річчя з дівчиною, яка молодша за нього на 30 років

Після масштабного розлучення однієї із найбільш легендарних пар у світі Анджеліни Джолі та Бреда Пітта всі шанувальники були дуже шоковані. А нещодавно актор засвітився у компанії молодої дівчини, з якою відсвяткував свій День народження.

Нещодавно відомому голлівудському акторові Бреду Пітту виповнилося 59 років. Свій День народження зірка відсвяткував у доволі цікавій компанії — з дівчиною, яка молодша за нього на 30 років.

Нею була 29-річна фітнес-тренерка Інес де Рамон, яка є колишньою дружиною зірки серіалу “Щоденники вампіра” Пола Веслі.

Преса зуміла зловити пару, коли та виходила з машини біля місця, де Бред Пітт святкував свій День народження. На світлинах гарно видно, що актор мило спілкується з Інес де Рамон. Вони навіть обійнялися на знак гарних стосунків.

Бред Пітт відсвяткував День народження зі значно молодшою подругою
Бред Пітт відсвяткував День народження зі значно молодшою подругою

Один з інсайдерів іноземного видання повідомив, що знаменитість не просто полюбляє проводити час з Інес, а він у неї закоханий. Однак, поки пара офіційно не заявила, що вони зустрічаються, але про те, що вони гарні друзі, шанувальникам відомо.

Також у медіа Америки зазначають, що Бред Пітт та Інес де Рамон планують разом зустріти новорічні свята.

Фотографії з Дня народження Бреда Пітта
Фотографії з Дня народження Бреда Пітта

Нагадаємо, що раніше пару спіймали на концерті в Лос-Анджелесі. Тоді знаменитість познайомив свою подругу з близькими друзями актором Шоном Пенном та музикантом Джиммом Пейджом.

Про розлучення Пітта та Джолі

Подружжя відомих акторів Бреда Пітта та Анджеліни Джолі 2014-го року офіційно одружилися після того, як 9 років проживали в цивільному шлюбі. Однак, уже через 2 роки молода сім’я вирішила розійтися.

У них вийшло офіційно оформити розрив аж у 2019 році. На таку тривалу затримку вплинуло питання опікунства над шістьма дітьми колишнього подружжя, серед яких троє усиновлені.

2021 року суд постановив, що колишня пара має спільну опіку над дітьми.

Світлини з давнього минулого колишнього подружжя
Світлини з давнього минулого колишнього подружжя

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини