Рубрики: Історії

У Російській Федерації жінка, яку визнали померлою, прокинулася в морзі

Коли 81 - річна жінка похилого віку, яку раніше визнали мертвою, прокинулася в морзі, її відразу ж перевели у відділення реанімації, але її життя лікарі все ж не змогли врятувати, і пацієнтка померла.

Минулого четверга літня Зінаїда поскаржилася на болі в животі племінниці. Жінка тут же була госпіталізована в центральну лікарню району.

До цього Зінаїда нічим не хворіла і не мала хронічних захворювань. У лікарні хворій провели термінову операцію по факту непрохідності кишечника. Лікарі сказали, що стан у пацієнтки важкий, і близько півночі констатували клінічну смерть потерпілої.

Морг

Після новини про раптову смерть, її родичи вирішили ховати Зінаїду на наступний день, але вранці їм подзвонив лікар з лікарні.

Племінниця розказує, що їм повідомили, що їхня родичка жива. Що вона 15 хвилин не проявляла ознак життя, тому лікарі констатували смерть. Але потім, медики прийняли рішення про реанімацію жінки і займалися цим всю ніч. Під ранок за повідомленням лікарів Зінаїду вдалося реанімувати.

Але працівники моргу розповіли більш правдоподібну версію подій, що відбувалися. Виявляється хірурги після констатації смерті жінки через 1 годину 20 хвилин дали команду вести тіло в морг, замість покладених 2 годин після смерті людини. І коли Зінаїду привезли в морг, санітарка побачила, що покійниця подає слабкі ознаки життя. Працівниками моргу відразу було викликано швидку допомогу, яка відвезла жінку назад до лікарні.

Центральна районна лікарня

Лікарі провели ще одну екстрену операцію з порятунку життя жінки і дали оптимістичні прогнози. Але, на жаль, прогнози не виправдалися і вчора Зінаїда померла.

Адміністрація лікарні повідомила: “Так, жінка померла. Всі інші нюанси будуть перевірені “.

Місцева влада повідомила, що буде проведено службове розслідування за фактом лікарську недбалість і винні понесуть відповідальність.

Поділитися