Закоханий чоловік: неочевидні, але вірні ознаки

Практично кожна дівчина хоч раз в житті задавалася питанням, а чи відчуває чоловік до неї якісь почуття чи ні. Ми готові вам з цим допомогти!

Постійні жарти

Дівчина і хлопець сміються
Дівчина і хлопець сміються

Він весь час намагається розсмішити вас і сам сміється над вашими жартами, навіть якщо ви не володієте особливим почуттям гумору. Необов’язково, щоб він грав роль клоуна, проте навіть самий замкнутий і занудний на вигляд хлопець буде намагатися викликати у вас хоч якусь усмішку. Адже це такий простий спосіб ощасливити дівчину – розсмішити її! Таку ж реакцію у нього самого викликають ваші іскрометні і не дуже жарти, що можна вважати повноцінним освідченням у коханні. Чоловіки не визнають жіночий гумор, часто вважають його прісним і недостатньо гострим, але якщо хлопець закохується – він миттєво забуває про даний стереотип.

Знайомство з найдорожчим

Друзі в барі
Друзі в барі

Це можуть бути не тільки люди, а й речі, місця, книги, фільми або музика. Він постарається максимально привернути вашу увагу до улюбленого фільму дитинства або старої книги, яку він обожнює перечитувати щоосені. Також хлопець буде акуратно вводити вас в своє загальне коло друзів і близьких – запропонує сходити зі своїми друзями в бар або з’їздити на вихідні до його сім’ї, якщо рівень відносин дозволяє, звичайно. Чоловік буде нібито розкриватися, поступово впускати вас в свій особистий світ.

Копіювання жестів і міміки

Міміка і жести
Міміка і жести

Це дієвий і надійний спосіб визначити, що саме відчуває до вас чоловік, так як абсолютно всі інші ознаки він може контролювати особливим зусиллям волі, а це є поведінкою на рівні підсвідомості. Коли людина відчуває сильну симпатію до іншого, то починає мимоволі копіювати його міміку і жести. Причому не завжди це може бути так очевидно – наприклад, якщо чоловік почав після деякого часу спілкування з вами чухати вухо, то задумайтеся, можливо, ви часто крутите пасмом біля скроні. Але хлопець таким пасмом не володіє, так що викручується, як може.

Звичайно, найкращим способом буде запитати у чоловіка безпосередньо, що конкретно він відчуває до вас, так як прості здогадки можуть бути спростовані в будь-який момент часу, а прямий і чесний відповідь буде вірним на 100%.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини