Рубрики: Історії

Однорічний малюк врятував життя матері, відмовившись пити грудне молоко

Рак грудей підступний тим, що він довго не дає про себе знати, а тому і виявити його відразу непросто. Героїні історії в цьому допоміг її однорічний син.

Героїню нашої сьогоднішньої статті звуть Джоан Карр, вона з англійського міста Ліверпуль і у свої 37 років жінка вже двічі мама. Коли на світ з’явився її молодший син Дугі, з самого народження вона годувала його грудьми і все було нормально до тих пір, поки через рік з гаком він не почав відмовлятися від молока з правої молочної залози.

Для англійки це здалося дивним, тому вона вирішила звернутися до лікаря і дуже не дарма, адже лікарі виявили у неї ракову пухлину розміром з горошину. Біопсія показала, що вона була злоякісною. Вийшло так, що новоутворення заблокувало доступ молока, тому дитину і перестала цікавити саме права залоза, з іншою ж проблем не було. Сама Джоан впевнена, що ні за що б не намацала пухлину, якби не малюк.

Джоан поправляється після хіміотерапії

Звичайно, спокійно відреагувати на таку новину було досить непросто. Як сказала героїня, почувши свій діагноз вперше, вона заплакала і розхвилювалася, що її доньці та синові, можливо, доведеться рости без мами. Але їй довелося взяти себе в руки і триматися на позитиві, адже це дуже важливо для одужання.

На превелике щастя, оскільки рак був виявлений вчасно, Карр отримала необхідне лікування — кілька курсів хіміотерапії уможливили повне хірургічне видалення залишків ракових клітин. Після цього здоров’я жінки остаточно відновилося і вона нарешті змогла проводити час зі своїми дітьми, а не в лікарні.

«Це справжнє диво, що Дугі врятував мене. Тепер я зобов’язана життям сину і в цьому немає ніяких сумнівів. Він для мене дорожче цілого світу », — зізналася Джоан.

Джоан Карр і її син Дугі зараз
Поділитися