Рубрики: Історії

Про свою вагітність дівчина дізналася всього за 45 хвилин до пологів

Ця дивовижна історія сталася в шотландському місті Глазго. Молода дівчина зрозуміла, що вагітна всього за 45 хвилин до пологів.

Героїню нашої сьогоднішньої статті звуть Еммалуіз Леггейт, вона Глазго, що в Шотландії, і про свою вагітність дівчина дізналася за якихось 45 хвилин до пологів.

У 17 Еммалуіз народила первістка, тому до повноліття вона вже була мамою. Батько дитини — її бойфренд Шон Ламонт, який на рік старший за Леггейт. Оскільки чергового поповнення в родині пара не планувала, молода мати пила протизаплідний препарат.

У той липневий день вона прокинулася від дивних відчуттів в животі і побачила, що той округлився. Як стверджує героїня, ще ввечері перед сном він був пласким. Усвідомивши, що почалися перейми, шотландка разом зі своєю бабусею помчала в лікарню. Однак пологи протікали так стрімко, що малятко з’явилося на світ прямо на парковці біля клініки. На превелике щастя, дівчинка народилася абсолютно здоровою, а з моменту, коли Леггейт зрозуміла, що вагітна, до народження другої доньки, минуло якихось 45 хвилин.

Еммалуіз Леггейт зі своїм бойфрендом Шоном Ламонтом і їх доньками

Еммалуіз розповіла, що не так давно вона трохи поправилася і намагалася скинути вагу, але кілограми розподілилися по тілу рівномірно і округлення живота вона не спостерігала:

«Я не робила тест на вагітність, тому що не бачила необхідності. У мене не було ніяких ознак, мене не нудило, я регулярно пила протизаплідні. На них і списала відсутність місячних. Лікарі думають, що живіт не ріс, оскільки плід міг перебувати в області спини. Донечка навіть ніколи не штовхалася».

Молоді батьки зі своїми дочками

Дивно, однак Сіара, так пара назвала новонароджену, з’явилася на світ повністю доношеною притому, що всі ці 9 місяців її мати нічого не помічала. Що стосується самої дівчини, то з урахуванням отриманого досвіду, вона вирішила поставити внутрішньоматкову спіраль і тепер регулярно робить тести.

Поділитися
Опубліковано