Рубрики: Історії

Краса буває різною: дівчина з вродженим лицьовим дефектом стала успішною моделлю

Ілька Брюль — дівчина, яка кинула виклик як собі, так і оточуючим, ставши високооплачуваною моделлю, незважаючи на вроджені дефекти зовнішності.

Героїню нашої сьогоднішньої статті звуть Ілька Брюль, зараз їй 28 і вона успішна модель, але більшу частину свого життя вона стикалася з глузуванням на свою адресу. Причиною тому стала її незвичайна зовнішність, яка дісталася їй разом зі вродженою розщілиною обличчя і неправильно сформованими ніздрями.

Ілька в дитинстві

Через ці вади зовнішності дитинство і юнацтво Ільки не можна назвати простими. Однолітки регулярно обзивали її, а перехожі, не соромлячись, тикали у неї пальцями і трималися подалі. Скільки сліз було пролито на цьому грунті… До речі, проблеми зі слізним каналом призвели до того, що у дівчини завжди з правого боку течуть сльози.

Фотороботи Ільки Брюль

Звичайно, щоб скрасити життя своєї дочки батьки були готові піти на все заради її щастя. Так, Брюль зробила близько десятка пластичних операцій, але і вони не допомогли їй прийняти себе такою, якою вона є. На щастя, все змінилося після участі у фотопроекті друзів-фотографів.

Фотороботи Ільки Брюль

Під час фотосесії Ілька отримала стільки компліментів, що набралася сміливості і навіть виклала знімки в соцмережі, закликаючи інших людей з подібними дефектами не боятися показувати себе:

«Людину можна назвати потворною, тільки якщо вона негарна всередині. Але через одну тільки зовнішність ніхто не повинен ховатися», — впевнена тепер уже модель.

Фотороботи Ільки Брюль

Ті самі фото Брюль помітили кілька модельних агентств, які і відправили їй листи з пропозиціями про співпрацю. З тих пір Ілька — не вигнанець, а високооплачувана модель із запланованим графіком зйомок на рік вперед. Це допомогло героїні остаточно розлучитися з комплексами і допомогти зробити те ж саме оточуючим.

Фотороботи Ільки Брюль

Незважаючи на свою популярність, дівчина не дає інтерв’ю і не ділиться подробицями свого життя в мікроблозі. Пояснює вона це тим, що раніше їй занадто часто завдавали болю ті, кому вона відкривалася, тому більше наступати на ті ж граблі Брюль не збирається.

Поділитися