Рубрики: Краса

Краса та здоров’я: продукти харчування, які дійсно вас старять

Всі ми хочемо виглядати молодо, і це легше робити коли тобі 20. Але коли ти починаєш ставати старшим, то починає цінувати здоров'я шкіри. Ось 7 відомих продуктів, вживаючи, які ви почнете старіти швидше.

Гострі страви

Гостра їжа змушує ваші судини набухати і рівномірно розбиватися, що призводить до фіолетових слідів на обличчі. Якщо у вас є розацеа – часто зустрічається у жінок після менопаузи – жар від прянощів може спровокувати спалах. Це також підвищує температуру тіла, тому ви спітнієте, щоб охолонути. Коли піт змішується з бактеріями на вашій шкірі, це може спричинити проблеми зі шкірою.

Гостра їжа

Трансжири

Ваша шкіра – найбільший орган у вашому організмі, і все, що ви їсте, впливає на це. Трансжири підвищують ваш “поганий” холестерин, знижують ваш “хороший” вигляд і створюють запалення в усьому тілі. Запалення пов’язане із хворобою серця та інсультом, двома умовами, які можуть надати вам старший вигляд у молодому віці.

Трансжири

Газовані та енергетичні напої

Чим більше ви вживаєте газованих та енергетичних напоїв, тим швидше старіють клітини у ваших тканинах. Окрім фізу, в них більше калорій та доданий цукор – 7 – 10 чайних ложок на 340 грам – це набагато більше ніж в будь-якому іншому напії. У поєднанні з бактеріями у роті цей цукор також утворює кислоту, яка зношує зубну емаль і викликає руйнування. Інші мінуси включають збільшення ваги та більш високий ризик інсульту та деменції.

Газовані напої

Заморожені напівфабрикати

Одна заморожена вечеря може упакувати половину натрію здорового щоденного раціону. Коли у вас занадто багато солі, це змушує вас пити більше, ніж нормально, і затоплювати нирки. Будь-яка зайва вода переміститься до місць у вашому тілі, де менше солі, як на обличчі та руках. Ось що змушує вас виглядати набряклими.

Напівфабрикати

Алкоголь

Ці Маргарити виглядають не так добре на вашій шкірі, як у склянці. Якщо у вас коли-небудь була сухість у роті вранці після ночі напоїв, ви знаєте, що алкоголь вас зневоднює. Це робить великий вплив на вашу шкіру, яка споживає 63% води. Навіть якщо ви вип’єте велику склянку води, вона спочатку буде зволожувати всі ваші інші органи, а в останню мить вашу шкіру. Якщо вам не вистачає води в організмі, ваша шкіра виглядає сухою, і не може захистити себе від зморшок.

Алкоголь

Оброблене м’ясо

Відкладіть перець: оброблене м’ясо, як ковбаса, шинка та нарізка, продається копченим, консервованим або соленим, щоб вони прослужили довше, не погіршуючись. Саме це робить їх і смачними, і небезпечними. Натрієві та хімічні консерванти викликають запалення, яке може носити ваше тіло всередині і зовні. Невелике запалення добре: це допомагає вашим клітинам загоюватися. Занадто багато запалення може спричинити захворювання серця, інсульт та діабет.

Оброблене м’ясо

Смажена їжа

Різниця між картоплею і картоплею – фрі – це приємна довга ванна в окропі. Ця ванна сприяє появі вільних радикалів або нестабільних молекул, які пошкоджують інші молекули у ваших клітинах і додають років вашій шкіріВи також можете знайти вільні радикали в інших смажених стравах, таких як смажені пиріжки.

Поділитися