Рубрики: Краса

Як карантин відбився на фігурах багатьох дівчат: фото до і після

Ще недавно схудлі дівчата ділилися результатами своєї роботи над собою, а тепер вони показують, якими були до і після набору ваги через карантин.

Дуже багато дівчат прагнуть схуднути, а коли вони домагаються своїх цілей, то практично завжди діляться результатами кропіткої роботи над собою в мережі. Звичайно ж, під такими фото збираються безліч захоплених коментарів, однак надлишок подібних історій привів до того, що ними стало важко здивувати. А ось проблема набору ваги на карантині стала дуже актуальною.

Не тільки в Україні, але і у всьому світі знайдуться дами, які дивляться на своє відображення в дзеркалі з сумом. Оскільки самоізоляція впливає на спосіб життя, вона не проходить без сліду і для фігури. Саме тому американка Тайлер Рейн вирішила запустити флешмоб, виклавши фото до і після набору ваги, щоб інші теж до неї приєдналися і навчилися любити себе будь-якими.

Тайлер Рейн

Дівчина раніше важила 59 кг, тепер же цифри на вагах показують 104 кг, але вона анітрохи цього не соромиться. Більш того, Тайлер із задоволенням демонструє свої пишні форми в соцмережах і закликає до цього інших. Сама вона каже, що у неї немає підвищеного тиску, проблем з диханням або діабету, тому не варто думати, що повні люди нездорові.

Флешмоб набрав величезну популярність і багато дівчат підтримали Рейн, поділившись своїми знімками до і після, а ми зібрали для вас невелику фотопідбірку з його учасницями в нашій сьогоднішній статті.

Поділитися