Дружину Віктора Павліка Катерину Репяхову розкритикували за фото в плавках: “Могла б і роздягнутися, чи що”

Дружина Віктора Павліка має чим похизувати в соціальних мережах - вона молода ,струнка і дуже красива, але не всі прихильники можуть розділити з нею цю радість.

Молода дружина Віктора Павліка зачаровує своєю зовішністю, красою та стильними образами, тому не проти похизуватися в Мережі новими фотографіями з фотосесій або спільного відпочинку з чоловіком. Цього разу дівчина опублікувала фотосесію в нижній білизні і редакція сайту Добрі новини з’ясувала реакцію її прихильників.

На нових знімках Катерина позує в білизні білого кольру, що складається з стильної майки та плавок класичного крою. Поза в дівчини не вульгарна, а навпаки – Репяхова дуже естетично позує для фото, що не можливо відірватися.

“Побачити себе іншою”, – написала Репяхова.

Як виявилося, не кожному прийшлися до душі нові кадри з фотосесії стильної білявки, тому коментатори налетіли на неї з негативними коментарями. Користувачі Мережі знову почали обговорювати зовнішність дівчини та писати, що такі фотографії зараз зовсім не актуальні:

  • “Не зайшло”,
  • “Чому люди щодня гинуть на фронті, кому потрібні зараз такі фото? Це не на часі”,
  • “Чого зараз не вистачало, це розчопиченої Репяхової, кому воно треба, такі фото виставляти, уже б і роздяглася для фото, чи що”

Попри такий негатив, залишились прихильники, які не бачать нічого поганого в таких кадрах і взялися захищати Катерину:

“Чисто випадково натрапила на цю серію фото … І перше, що мені попалось на очі, то негативні коментарі злих, незадоволених життям людей. Навіть якщо мені ці фото здаються надто відвертими, то це тільки тому, що я собі не дозволяю такі фото викласти на загал, але мені, чомусь, не приходить в голову писати ту гидоту, що пишуть “щасливі” матусі двох янголяток, чи “зразкові” домогосподині. Дівчата , будьте добріші! Не подобається щось, то проходьте повз! Нащо так плюватись ядом?”

Популярне

Подібні новини