“Просто нещасна людина”: співачка Tayanna розповіла, що вона думає про критиків її дуету з Брежнєвою

Українська співачка Tayanna дала власний коментар з приводу критики її дуету з Вірою Брежнєвою. Зірка переконана, що погані речі пишуть лише нещасливі люди.

В жовтні минулого року Tayanna та Віра Брежнєва презентували спільну пісню “Вишиванка”. Багато хто засудив Tayanna за її “колаборацію” зі співачкою, але зірка не стала мовчати і дала власний коментар з цього приводу. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала всі подробиці інциденту.

Під час програми “Пекельні борошна” з Євгеном Клопотенко, дівчина зізналася, що завжди слухає своє серце. Клопотенко запитав, як вона ставиться до Брежнєвої, оскільки останнім часом в її бік виливається чимало хейту, але Tayanna свюо думку не змінила. Співачка вважає, що від хейту та негативних коментарів не застрахований ніхто, тому треба не боятися, а впевнено йти до своєї мети.

“Людина, яка пише негативний коментар – просто нещасна людина. Коли хтось щасливий, то не буде фокусувати свою увагу на негативі, а навпаки”, – додала зірка.

Tayanna розповіла, як ставиться до хейту
Tayanna розповіла, як ставиться до хейту

Нагадаємо, з початком повномасштабного вторгнення Віра Брежнєва повернулася в Україну, розлучилася з відомим продюсером Костянтином Меладзе і почала переводити свою творчість українською мовою. Зірку прийняли з радістю вдома, але знайшлися й ті, хто вважають, що Віра просто “перевзулася” і обрала вигідний для себе бік. Після її повернення в Мережі активно почав “гуляти” фрагмент з її інтервʼю одному з російський блогерів, де жінка розповідає, що не вважає себе українською співачкою.

Як виявилося пізніше, Брежнєва так сказала через те, що її тривалий час не сприймали як українську співачку і в Україні в цілому. Після повернення зірка переконана – вона справжня українська співачка і залишиться нею до кінця.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини