Без макіяжу і зачіски стилістів: таємна дружина Олега Винника Таюне засвітилася в повсякденному образі

Таїсія Сватко, яку вважають таємною дружиною Олега Винника, не соромиться показувати себе без гриму та макіяжу. Дізнайтеся, як виглядає зірка у своїх натуральній красі.

Співачка Таюне вміє вражати і на сцені, і за її лаштунками. Зірка любить експериментувати зі своїм образом, а пильні прихильники могли помітити, що з початку її творчого шляху і до сьогодні помітні чималі зміни.

Наприклад, на початку кар’єри співачка носила коротке волосся та костюми у стилі рок-н-рол. Нині ж вона обрала для себе ніжний стиль та відпустила довгу косу. Втім, не соромиться зірка і показуватися без мейкапу.

Таємна дружина Олега Винника Таюне засвітилася в повсякденному образі

Бек-вокалістка Винника оприлюднила світлину без гриму та зібрала купу коментарів, у яких їй висловили суцільне захоплення фанати:

  • “Тая, Ви Богиня! Тому що Він вибрав Вас”
  • “Тая чудо, Тая — врода, Тая — красуня! Поважаю, обожнюю, люблю!”
  • “Ви смілива”
  • “Таюне, ти класна, неповторна, приваблива зірочка, пісні, якою хочеться слухати та бачити”
Таємна дружина Олега Винника Таюне засвітилася в повсякденному образі

Сама ж співачка не стала відповідати користувачам Інстаграму.

Загалом артистка давно пішла з медійного простору разом з Олегом Винником. Якщо зникнення Головного вовка країни вже не раз коментувалося його представниками, то про долю його одвічної компаньйонки по сцені не відомо нічого.

У мережі виникли підозри про те, що Таюне могла також поїхати до Німеччини, адже вже давно є інформація про те, що Таїсія Сватко — законна дружина OV. Ну дуже підозріло обидва обірвали зв’язки з фанатами одразу після Великодня 2022-го року.

Нагадаємо, що бек-вокалістці Винника приписують дитину від Олега. Є відомості, що у творчої пари народився син, який виріс та став спортсменом. У 2020-му навіть знаходили фото Юліана Винника — плавця з Німеччини, який засвітився на змаганнях.

Популярне

Подібні новини