Українські чоловіки, які зламали стереотипи: Ектор Хіменес-Браво робить манікюр, а Клопотенко носить спідниці

Попри поширений стереотип останнім часом все більше чоловіків починають робити красивий і стильний манікюр та додають до свого гардероба спідниці. Хто з українських зірок задає тренди?

Ще декілька десятків років тому чоловіки в спідницях чи з манікюром викликали суцільний подив і навіть засудження з боку українського суспільства. Втім, з часом чоловіки стали куди частіше робити речі й купувати одяг, який, здавалося б, призначений лише для жінок. Серед них опинились і відомі українські чоловіки, які сміливо доводять, що в цьому немає нічого, що б применшувало їхню мужність.

Так, наприклад, нещодавно Євген Клопотенко на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм опублікував кадри у спідниці. Знаменитість зізнався, що не бачить нічого поганого в тому, аби чоловікові щодня носити цей елемент гардероба. Відомий український кулінар зазначив, що такий одяг для нього є максимально комфортним.

Євген Клопотенко додав до свого гардероба стильну чорну спідницю
Євген Клопотенко додав до свого гардероба стильну чорну спідницю

Неможливо оминути увагою і той факт, що спідниця, яку собі придбав відомий український кулінар, є не просто зручною для повсякденного носіння, а й стильною. У поєднанні з сорочкою та кроксами виходить трендовий образ, який точно змусить незнайомців на вулиці із захопленням обертатись.

Полюбляє зірка “МастерШефу” й робити манікюр. Євген Клопотенко надає перевагу нюдовим кольорам та абсолютному мінімалізму в дизайнах нігтів. Днями зірка випадково засвітив новий манікюр у своєму блозі в Інстаграмі. Майстер покрив нігті кулінара прозорим лаком, а єдиним дизайном виявились акуратні жовті крапинки.

Євген Клопотенко показав, який носить манікюр

Розділяє любов до манікюру й колега Клопотенка та головний кулінар України Ектор Хіменес-Браво. На своїй сторінці знаменитість нещодавно опублікував рецепт соковитих чебуреків, а шанувальники в процесі приготування зіркою смаколика побачили і його нігті. Ресторатор обрав доволі цікавий дизайн, в якому “заміксував” різну абстракцію – від ліній до крапок і півмісяця. Манікюр Ектора Хіменеса-Браво був зроблений в оливковому відтінку.

Ектор Хіменес-Браво похизувався своїм новим манікюром
Ектор Хіменес-Браво похизувався своїм новим манікюром

Популярне

Подібні новини