Олег Винник викрив головну таємницю своєї дружини Таїсії Сватко і розповів, чому її перейменували на Таюне

Олег Винник нещодавно дав сенсаційне інтерв'ю онлайн-проєкту "Крупним планом", де розповів всю правду про свою обраницю Таїсію Сватко. Дізнайтеся, чому раптом її почали називати Таюне.

Легендарний український співак Олег Винник вперше за майже півтора року вийшов на зв’язок і дав інтерв’ю виданню КРП, де розповів багато подробиць про своє особисте життя. Крім всього, артист розповів, хто є його обраницею.

Олег Винник ексклюзивно розповів про свою хворобу
Олег Винник викрив головну таємницю своєї дружини Таїсії Сватко

Звісно, для багатьох відповідь була очевидною, адже вже не перший рік знаменитість підозрювали у стосунках зі своєю бек-вокалісткою Таїсією Сватко, яка до того ж зникла з медійного простору паралельно з Головним вовком країни. Ще задовго до повномасштабного наступу ходили чутки та знаходилися розслідування стосовно шлюбу співаків. Не раз спливала інформація про те, що музиканти одружилися ще у ранній молодості, а весілля грали на своїй малій Батьківщині, на Черкащині.

Нарешті виконавець перестав приховувати правду про своє особисте життя та виказав, що дійсно білява співачка є його коханою. Проте, про неї він видав ще один цікавий факт, викривши таємницю походження її псевдоніму.

Як виглядає і чим займається єдиний син Олега Винника
Олег Винник викрив головну таємницю своєї дружини Таїсії Сватко

Чимало хто гадав: чому пані Сватко на сцені перейменувалася у Таюне? Чому і без того красиве екзотичне ім’я потрібно було замінювати псевдонімом? Відповідь на все це була і дійсно нестандартна. Виявляється, все не просто так.

Майже казкове та фантастичне прозвище пані Сватко подарувала їй найрідніша людина, її мама. Так лагідно вона раніше називала свою донечку.

Нагадаємо, що Таїсія Сватко так і лишилася у тіні, не прокоментувавши свій від’їзд за кордон. Вона також не стала виходити у медійний простір за прикладом свого чоловіка Олега та лишила без уваги прихильників в Інстаграмі.

Популярне

Подібні новини