Тонкі млинці, які виходять завжди й у кожного: рецепт сніданку за 15 хвилин. Готую тільки так вже багато років

Ароматні млинці можуть стати ідеальним сніданком або вдалим перекусом. Для того, щоб приготувати тонку та смачну випічку, необов'язково бути професійним кухарем

Смачна й ароматна випічка для багатьох давно стала однією з найулюбленіших закусок. Хтось полюбляє куштувати млинці з варенням, комусь більше до вподоби готувати прісні млинці з солоною начинкою. Хай там як, але кожна ця страва не вийде смачною, якщо млинці приготувати неправильно. Пропонуємо вивчити цей простий рецепт, пропорції якого вирахувані ідеально.

Млинці за цим методом можна приготувати солодкі й солоні, все залежить від ваших уподобань і бажань. Для приготування закуски знадобиться мінімум часу та зусиль, а результат вас точно приємно здивує. Отже, підготуйте всі необхідні інгредієнти та беріться до справи.

Інгредієнти:

  • 500 мілілітрів молока;
  • 3 яйця;
  • 250 грамів борошна;
  • 3 столові ложки цукру – якщо готуєте солодкі млинці;
  • Пів чайної ложки солі – якщо готуєте солоні млинці;
  • 3 столові ложки олії.

Спосіб приготування:

Приготування млинців за цим рецептом потрібно почати з яєць і цукру. Виберіть зручну для себе миску для замішування тіста та вбийте туди яйця. Потім додайте до місткості цукор і добре збийте все виделкою або міксером. До отриманої суміші додайте близько 200 мілілітрів молока та добре перемішайте. Просіяне борошно додайте у миску з іншими інгредієнтами та розмішуйте до однорідності.

Почніть готувати тісто на млинці

Маса має вийти доволі густою, але грудочок у ній бути не повинно. Тепер візьміть залишок молока й почніть розбавляти консистенцію свого тіста. Поступово додавайте молоко, постійно перемішуючи. Ваше тісто має нагадувати кефір, що тягнеться. В самому кінці влийте у тісто три столові ложки рослинної олії. Завдяки цьому кроку ви можете не змазувати антипригарну сковорідку.

Почніть обсмажувати млинці

Тепер почніть готувати млинці. Добре розігрійте на вогні пательню та, за потреби, трішки змастіть її олією або маслом. Акуратно виливайте тісто на сковорідку, утворюючи тонкий млинець. Смажте з обох боків до рум’яності. Оскільки такі млинці смажаться доволі швидко, не потрібно далеко відходити від плити.

Готові млинці

Ваше частування готове. Смачного!

Популярне

Подібні новини