Приготувала цей салат із двох інгредієнтів та здивувала гостей: смакували та розпитували рецепт

Салати завжди гарно доповнюють стіл, приносячи свіжість та смак до будь-якого обіду або вечері. Один із таких простих і смачних салатів - це салат з моркви та плавлених сирків.

Цей рецепт стане чудовим додатком до вашого столу та припаде до смаку як дітям, так і дорослим. Давайте розглянемо, як його приготувати.

Інгредієнти:

  • 2-3 середні моркви
  • 2 плавлені сирки
  • 2-3 зубчики часнику
  • 2-3 ст. ложки майонезу
  • Сіль і перець за смаком
Рецепт смачної та хрусткої моркви по-корейськи
Натріть моркву на терці для приготування салату 

Спосіб приготування:

Спочатку треба підготувати моркву. Щоб це зробити, очистіть моркву та вимийте її під холодною водою. Потім можна використовувати тертку, щоб натерти моркву. Ви також можете використовувати насічку для того, щоб нарізати моркву на тонкі соломки або кубики, якщо вам більше подобається така текстура.

Відкрийте плавлені сирки та наріжте їх на маленькі кубики або шматочки. Якщо вони знаходяться в холодильнику і трохи охололи, це полегшить їх різання.

Часник можна додати до салату для додаткового смаку та аромату. Щоб це зробити, очистіть і подрібніть зубчики часнику на дрібні шматочки або використовуйте часникодавку для подрібнення.

Покладіть нарізану моркву, плавлені сирки та подрібнений часник у велику миску. Додайте майонез для створення смакової основи салату. Для початку додайте 2-3 ст. ложки майонезу, а потім додавайте більше за смаком. Перемішайте усі інгредієнти до того часу, поки смакова основа рівномірно не розподілиться.

Додайте сіль і перець за смаком. Не забувайте про те, що плавлені сирки можуть бути трохи солоними, тому контролюйте кількість солі.

Салат готовий до подачі! Перед подачею можна виправити смак, додавши більше майонезу або спецій за смаком. Також можна прикрасити салат зеленню, якщо це бажано.

Цей салат з моркви та плавлених сирків – прекрасний варіант для будь-якого свята або сімейного обіду. Він не тільки смачний, але й дуже простий у приготуванні. Спробуйте цей рецепт і порадуйте своїх близьких смачним салатом!

Популярне

Подібні новини