Приготувала смачний кавовий напій, як у кав’ярнях Львову: такого ніхто ще точно не куштував

Цей напій поєднує в собі ніжний смак малини та кремовий відтінок латте, але він також може бути гарним вибором для тих, хто обмежує споживання кави.

Малиновий бейбі-лате здобуває популярність

У цій статті ви дізнаєтеся, як приготувати смачне та освіжаюче малинове бейбі-лате без використання кави. Цей рецепт підходить як для дорослих, так і для дітей, і стане чудовим напоєм на спекотний день.

Інгредієнти:

  • 1/2 чашки малинового пюре (можна використовувати заморожені або свіжі малини)
  • 1/2 чашки молока або рослинного напою за вибором (мандельне, соєве, овесне тощо)
  • 1 столова ложка меду або цукру (за смаком)
  • Кілька ягід свіжої малини для прикрашання
  • Кілька кубиків льоду (за бажанням)

Спосіб приготування:

Приготуйте малинове пюре. Для цього можете використовувати свіжі малини або заморожені. Якщо ви використовуєте заморожені малини, то їх рекомендується розморожувати перед приготуванням напою.

У блендері поєднайте малинове пюре і молоко (або рослинний напій). Додайте мед або цукор за смаком. Запустіть блендер і збийте інгредієнти до однорідної консистенції. Підсолодіть напій за власними уподобаннями.

Агрономи назвали найкращий графік поливу малини влітку
Як приготувати смачний напій із малиновим сиропом чи пюре 

Якщо бажаєте, додайте декілька кубиків льоду до напою і ще раз збийте все в блендері. Це зробить напій ще більш освіжаючим.

Після приготування вилийте малинове бейбі-лате в склянку і прикрасьте його кільцями свіжої малини. Насолоджуйтесь вашим малиновим бейбі-лате!

Важливо зазначити, що каву можна не додавати у напій, але це придасть новий смак напою.

Цей напій чудово пасуватиме на сніданок, обід чи вечерю, і його можна подавати як холодним, так і з льодом. Він також ідеально підійде для дітей, оскільки не містить кави. Малинове бейбі-лате обов’язково стане вашим улюбленим літнім напоєм!

Популярне

Подібні новини