Рецепт ситних брускет з хамоном для лінивих господинь: всього 3 інгредієнти і 10 хвилин на приготування

Як приготувати брускети за 10 хвилин? Розповідаємо секрет смачної закуски, з якою впорається кожен. Всі інгредієнти можна знайти у холодильнику.

Гастрономія не повинна бути складною, адже час – розкіш. Для тих, хто цінує простоту та вишуканість в їжі, ми пропонуємо рецепт ситних брускет з хамоном, які готуються за 10 хвилин та вражають своєю делікатністю і смаковими нотками.

Інгредієнти

Рецепт закускових брускет з хамоном: швидко, просто і вишукано
  • Грінки або хлібці (за бажанням)
  • Тушковані або в’ялені томати
  • Хамон
  • Рукола для прикраси

Обсмажте свіжі грінки або візьміть покупні хлібці. Якщо ви хочете більш насиченого смаку, можна використовувати цільнозернові сорти. Далі додаємо помідори, але обов’язково не у свіжому вигляді.

Тушковані томати – це секрет справжньої італійської аутентичності. Приготуйте їх на сковорідці, попередньо обдерті від шкірки, і тушкуйте їх. Додайте невелику кількість солі для підсолення та витончення смаку. Це стане справжньою основою, яка забезпечить ваші брускети соковитістю та неповторним ароматом. Якщо не маєте часу на приготування, візьміть вже в’ялені в олії овочі.

Рецепт закускових брускет з хамоном: швидко, просто і вишукано

Розкладіть тоненькі шматочки хамону зверху томатної основи. Витончений смак м’яса чудово гармонує з кислинкою та ароматом помідорів. Сіль бажано не додавати, адже всі компоненти і так мають добру гармонію між собою. Якщо хочете зробити закуску більш пікантною, можна все посипати паприкою.

Завершіть своє творіння зеленою прикрасою, додаючи на брускети свіжу руколу. Її легка гірчинка чудово доповнить смак хамону та створить чудовий контраст.

Розмістіть свої брускети на елегантному блюді або дошці. Ця страва ідеально підходить як закуска для вечірки або елегантний варіант для швидкого обіду.

Популярне

Подібні новини