Нереально апетитний салат “Рожевий Фламінго”: подумати не могла, що ця смакота готується так просто. Рецепт

Для приготування такого смачного салату достатньо змішати декілька простих інгредієнтів, які є у багатьох вдома. Ділимось простим рецептом апетитного частування.

Якщо у холодильнику залишилось трішки вареної ковбаси, а готувати давно відомий усім салат “Олів’є” не хочеться, пропонуємо спробувати такий простий і дуже вдалий варіант закуски. Таке частування припаде до смаку любителям кулінарних експериментів. Гарантуємо, що готовий салат вийде достатньо ситним, але водночас не зашкодить вашій фігурі. Обов’язково спробуйте приготувати закуску на власній кухні.

Кулінари поділились простим рецептом смачного салату на обід або на вечерю
Кулінари поділились простим рецептом смачного салату на обід або на вечерю

Інгредієнти:

  • 200 г вареної ковбаси;
  • 3-4 середні варені картоплини;
  • 1 велика морква;
  • 1 огірок;
  • 1/2 цибулі;
  • 2-3 відварених яйця;
  • Сіль і перець на смак;
  • 2-3 ст. ложки майонезу;
  • Зелень для подачі.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно відварити картоплю до готовності. Після – дістаньте її з води та залиште охолоджуватись. Далі очистьте її та інші овочі від шкірки. Свіжу моркву натріть на тертці, а картоплю наріжте на кубики або також натріть на тертці. Зваріть яйця та дайте їм охолонути. Потім очистьте їх від шкаралупи та дрібно наріжте. Не забудьте і про огірок – очистьте від шкірки та наріжте улюбленим способом. Ковбасу також потрібно нарізати на кубики.

У великій мисці змішайте картоплю, ковбасу, яйця, моркву та огірок. Додайте сіль та перець на власний смак. Додайте майонез і обережно перемішайте отриману масу, щоб усі інгредієнти були рівномірно покриті соусом. Пересипте салат на красиву тарілку або у велику миску. Посипте зверху тонко нарізаною зеленню для прикраси.

Кулінари поділились простим рецептом смачного салату на обід або на вечерю
Кулінари поділились простим рецептом смачного салату на обід або на вечерю

Найкращим рішенням буде залишити готовий салат настоюватись у холодильнику. Ви можете поставити його на декілька годин, а можете залишити на цілу ніч – у такому разі смаки ще краще між собою змішаються, а частування вийде апетитнішим. Смачного!

Популярне

Подібні новини