Смачніше будь-якої корейської закуски: м’ясний салат із морквою, маринованими огірками й омлетом. Так просто

Незвичайний салат на святковому столі – завжди тема для розмови. Якщо хочете здивувати гостей, спробуйте приготувати таку неординарну закуску з додаванням омлету.

Варто поставити таку закуску на стіл – і гості не залишать вас без відповіді на запитання про те, як ви її приготували. Для того, аби здивувати рідних і друзів апетитним салатом, потрібно витратити буквально 15 хвилин. Готується це частування без особливих витрат часу та зусиль, але результат навіть досвідчених господарок приємно здивує.

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 3 штуки;
  • Яйця – 4 штуки;
  • Маринований огірок – 150 грамів;
  • Морква – 1 штука;
  • Цибуля – 1 штука;
  • Сметана – 4 столові ложки;
  • Сіль і перець – на власний смак;
  • Олія для смаження – трішки.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно доволі дрібно нарізати варене м’ясо. Наступним кроком потрібно очистити від лушпиння цибулю та нарізати на невеликі шматочки. Обсмажте овоч на помірній кількості олії на пательні. Додайте готову цибулю до м’яса.

Наріжте м'ясо та змішайте його зі смаженою цибулею
Наріжте м’ясо та змішайте його зі смаженою цибулею

Тепер потрібно очистити моркву та нарізати її за допомогою гострого кухонного ножа на тонкі скибочки або ж натерти на крупній тертці. Додайте до суміші м’яса з цибулею.

Додайте моркву
Додайте моркву

Наступним кроком потрібно позбутись від “хвостиків” солоних огірків і дрібно нарізати їх соломкою за допомогою ножа. Відправте нашатковані мариновані огірки до інших продуктів у мисці.

Наріжте солоні огірки та додайте до інших інгредієнтів
Наріжте солоні огірки та додайте до інших інгредієнтів

Далі потрібно приготувати найоригінальніший інгредієнт для вашого салату – омлет. Для цього яйця збийте зі спеціями та сіллю, розігрійте пательню та посмажте омлет тонким шаром. Наріжте його на тонкі смужки та додайте в салат.

Приготуйте омлет
Приготуйте омлет
Наріжте омлет і додайте до салату
Наріжте омлет і додайте до салату
Готовий салат
Готовий салат

Останній крок – заправити салат сметаною, спробувати та додати сіль і перець на смак. Перед куштуванням залиште салат ненадовго у холодильнику, а потім подавайте до столу. Смачного!

Популярне

Подібні новини