Наготувала цілу гору, а з’їли цю смакоту за 3 хвилини! Фантастично ніжна курка з морквою по-корейськи

Курка з морквою по-корейськи – це соковита, яскрава і швидка страва, яка чудово підходить для всієї родини на обід або ж вечерю. Філе виходить неймовірно ніжним та в міру пікантним завдяки моркві.

Інгредієнти:

  • 360 г курячих грудок
  • 80 г болгарського перцю
  • 100 г корейської моркви
  • 30 г рослинної олії
  • 1 зубчик часнику
  • 60 г ріпчастої цибулі
  • сіль та чорний мелений перець (за смаком)

Приготування:

На першому етапі слід підготувати всі потрібні інгредієнти. Зокрема, необхідно помити болгарський перець та обсушити його. Також потрібно почистити часник, цибулю та болгарський перець, а філе грудки сполоснути та обсушити. Крім того, можна взяти філе індички замість курки.

Далі потрібно порізати соломкою філе грудки, налити на сковорідку олію та розігріти її на сильному вогні, а потім викласти нарізану курку на пательню та обсмажити її з двох сторін до утворення золотистої скоринки, при цьому перемішуючи. Зазвичай цей процес займає приблизно 4-5 хвилин, однак точний час більше залежить від розміру шматочків курки, особливостей роботи плити, а також обраної сковорідки.

Ріпчасту цибулю потрібно нарізати та додати на сковорідку до обсмаженого філе, зменшити вогонь до середнього та обсмажувати ще близько 3-4 хвилин, перемішуючи.

Всього лише 30 хвилиночок – і смачнюча вечеря подана
Всього лише 30 хвилиночок – і смачнюча вечеря подана

Після цього слід покласти на сковорідку корейську моркву та перемішати. Також, якщо в моркві наявний соус, його потрібно вилити. Моркву по-корейськи звичайно ж можна купити, але все ж таки її краще приготувати власноруч вдома.

Далі варто продовжувати обсмажувати філе разом із овочами на середньому вогні приблизно протягом 3 хвилин, при цьому перемішуючи.

На наступному етапі необхідно нарізати соломкою болгарський перець, часник подрібнити та додати їх на сковорідку. Також, за бажанням, можна ще додати улюблені спеції, проте в основному їх вже міститься достатня кількість у самій моркві.

Продовжуйте обсмажувати всі інгредієнти на середньому вогні, перемішуючи, а також, за необхідності, можна додати сіль та чорний мелений перець за смаком. Після цього слід зняти готову курку з морквою по-корейськи, розкласти на тарілки та подати до столу. Вона чудово смакує як самостійна страва, а також разом із гарніром із гречки, рису або макаронів. Смачного!

Популярне

Подібні новини