У красі не поступається навіть легендарній Антонеллі: з’явилося фото Жаді з нової версії серіалу “Клон” 2024

Один із найпопулярніших бразильських серіалів насправді має продовження. Як виглядає актриса, яка у стрічці зайняла головну роль Жаді – це ім'я чули всі.

У бразильського серіалу “Клон” є доволі багато фанатів, але далеко не всі здогадуються, що у стрічки насправді є продовження. Творці серіалу зробили нову версію, яку було знято 2010 року. Цей проєкт створювали команди із США, Колумбії та Бразилії спільно. Сюжет версії 2024 повністю повторює оригінал, але ролі виконують молоді актори.

Актриса в оновленому “Клоні”

Так, наприклад, головну роль Жаді виконала Сандра Ечеверріа. Хоча для неї роль не стала дебютом, подейкують, що вона з нею чудово впоралась. Раніше актриса вже грала в інших проєктах і також виконувала головні ролі. Спершу на роль Жаді претендувала зовсім інша актриса. Її навіть встигли зняти у “пілоті”. Як пишуть у ЗМІ, мова йде про актрису Хенесіс Родрігес.

У мережі з'явились світлини актриси, яка зіграє в оновленому бразильському серіалі Клон
У мережі з’явились світлини актриси, яка зіграє в оновленому бразильському серіалі Клон

Втім, сценаристка оригіналу серіалу “Клон” Глорія Перес виступила проти цієї кандидатури. Свій голос вона віддала саме за Сандру. Слід зазначити, що обрана творцями серіалу актриса чудово відіграла екранні стосунки з Лукасом, якого грав Маурісіо Очман.

Роману між акторами у реальному житті не було, чого не можна сказати про оригінал – Жаді Джованна Антонеллі на момент знімань була одружена з актором, який грав її екранного партнера. Ба більше, вона навіть виховувала від нього сина.

У мережі з'явились світлини актриси, яка зіграє в оновленому бразильському серіалі Клон
У мережі з’явились світлини актриси, яка зіграє в оновленому бразильському серіалі Клон

Нагадаємо, що в оригіналі серіалу головною актрисою стала вже згадана вище Джованна Антонеллі. Про бразильську актрису хоча б раз у житті чув кожен із нас. Вона також є моделлю, ведучою та продюсеркою. Фанати найбільше цінують у ній поєднання жіночності з красою та стилем, а також – її сильний і вольовий характер.

Популярне

Подібні новини