Перевтілили до невпізнаваності: Дар’я Петрожицька розповіла про свою нову роль у серіалі

Українська акторка Дарʼя Петрожицька розповіла про свою нову героїню, яку вона буде грати у серіалі "Будиночок на щастя". Зірка каже, що не неї чекають зміни.

Зараз тривають зйомки пʼятого сезону відомого серіалу “Будиночок на щастя”, а якому Дарʼя Петрожицька отримала досить цікаву роль. За лаштунками акторка розповіла, якою ж буде її головна героїня в серіалі, який зʼявиться на екранах Нового каналу вже зовсім скоро.

Дарʼя розповідає про дівчину на імʼя Маша, яка буде перебувати у стосунках з головним героєм. На пару очікує справжній любовний трикутник, тому це стане однією з головних тем у серіалі. Акторка каже, що для глядача Маша буде дуже цікавою особистістю, але сама вона ще не до кінця зрозуміла її.

Дарʼя Петрожицька розповіла про свою героїню в серіалі
Дарʼя Петрожицька розповіла про свою героїню в серіалі

У реальному житті Петрожицька не стала б рівняти себе до своєї героїні Маші. Візуально героїня на неї точно не схожа, але що стосується характеру – Дарʼя дізнається пізніше, бо ще не відчуває того самого звʼязку, який створюється в акторів з їхніми героями.

“Я точно зрозуміла, що Маша буде цікавою для глядача! У сценарії прописані різні прикольні моменти про неї, а на знімальному майданчику ми їх ще більше прикрашаємо”, – додає Петрожицька.

Історія серіалу розповідає про життя міських головних героїв, які вирішили переїхати в село і там відкрити страусину ферму разом із салоном краси. Головний герой Макс намагається вмовити свою кохану Машу (Дарʼя Петрожицька грає іншу Машу) на переїзд, але вона запевняє, що створена для життя в місті.

Чоловікові вдається переконати кохану в тому, що їм точно варто перебратися до села і з цього починаються пригоди головного героя, які насичені коханням, скандалами, добром та злом. Новий сезон серіалу обіцяє бути ще гарячішим, ніж попередні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини