Рубрики: Астрологія

Гороскоп на 30 грудня 2022 року для всіх знаків Зодіаку за картами Таро: що на вас чекає у п’ятницю

Гороскоп на 30 грудня 2022 року: яке прородство посилають зірки для знаків Зодіаку цього дня. Чи варто прислухатись до зірок - вирішувати вам.

Гороскоп Таро на 30 грудня 2022 року підготував для всіх знаків Зодіаку девіз сьогоднішнього дня. Прислухайтесь до нього і ваші плани на цей день обов’язково збудуться.

Овен

Ваша карта дня — “Сімка жезлів”.

Не бійтеся проявити свою енергійність та надійність на роботі. А в коханні тарологи радять вам бути добрішим зі своєю другою половинкою.

Телець

Ваша карта дня — “Двійка мечів”.

Цього дня вам під силу все, навіть щось найбільш складне, що ви давно відкладаєте. А в любові не поспішайте, адже доля вас направить на правильний шлях.

Близнята

Ваша карта дня — “Закохані”.

Не бійтеся довіритися своєму партнеру. А на роботі слід впевнено рухатися уперед.

Рак

Ваша карта дня — “Четвірка кубків”.

На роботі на вас чекають вигідні пропозиції, а в стосунках проведіть більше часу разом. Наприклад, ви можете вирушити в спільну подорож.

Карта Четвірки кубків

Лев

Ваша карта дня — “Двійка пентаклів”.

Не бійтеся пробувати щось нове, навіть якщо втратите старе. Тоді ви знайдете щось цінніше. На роботі підготуйтеся до кардинальних змін.

Діва

Ваша карта дня — “Паж мечів”.

Цього дня на вас можуть образити близькі вам люди. Також на роботі під час прийняття рішень зважайте на емоційний інтелект.

Терези

Ваша карта дня — “Вісімка жезлів”.

Проявіть активність на роботі, а якщо ви хочете продвинутися кар’єрними сходами, то докладіть до цього зусиль. У коханні ініціативність стане важливою рисою.

Скорпіон

Ваша карта дня — “Королева жезлів”.

Встигніть закрити всі справи до Нового року. А в коханні покажіть свій інтелект.

Стрілець

Ваша карта дня — “Паж кубків”.

Усе необхідне буде вашим, коли ви відкриєте своє серце. А в цьому вам допоможуть пристрасть у стосунках та інтуїція на роботі.

Карта Паж кубків

Козоріг

Ваша карта дня — “Шістка жезлів”.

Нова активність на роботі матиме свої плоди. А в стосунках докладіть максиму зусиль, аби побудувати максимально теплу та затишну зони.

Водолій

Ваша карта дня — “Сімка кубків”.

Зосередьтеся на чомусь одному, а не розсіюйте свою увагу на декілька варіантів. У стосунках не завадить рішучість, а на роботі сфокусуйтеся на чомусь одному.

Риби

Ваша карта дня — “Трійка жезлів”.

Попереду незабутні враження. Хорошого результату ви досягнете, коли закриєте всі дедлайни.

Поділитися