Останнє місячне затемнення у 2023 році: кого зі знаків Зодіаку чекатиме щастя весь наступний рік

28 жовтня відбулося останнє місячне затемнення у 2023 році. Експерти розповіли, яким знакам Зодіаку відкрилися двері в краще та щасливіше життя.

Коли Місяць перебуває в повній або частковій тіні Землі, відбувається місячне затемнення. Місяць змінює свій колір, нерідко стаючи червоним або коричневим, через розсіювання сонячного світла атмосферою Землі. Це явище називають “кривавим місяцем”. Ці затемнення стаються тоді, коли Земля, Сонце і Місяць знаходяться близько одне від одного в одній лінії. Вони можуть бути частковими (Місяць проходить частково через тінь Землі), повними (Місяць проходить повністю через тінь Землі), або пенумбральними (Місяць проходить через пенумбру тінь Землі).

Місячне затемнення 28 жовтня відбулося у знаці Тельця, а це означає, що на знаків Зодіаку чекатимуть зміни. Ці зміни можуть бути як негативними, так і позитивними, але все залежить від того, чи будете ви дотримуватися відповідних рекомендацій після цієї магічної події. Телець відповідає за фінанси, кризу та війну.

Якщо ви не дуже добре себе почували в період 28-29 жовтня – це нормально, оскільки, саме так впливає на людей місячне затемнення. В ці дні можуть виходити з ладу електроприлади, загубитися речі, які для вас є надзвичайно важливими або відправлення з пошти. Якщо з вами трапилося щось подібне – потрібно проаналізувати ситуацію і зробити з неї висновки, бо це трапилося з вами не просто так.

Місячне затемнення в 2023 році
Місячне затемнення в 2023 році

Для того, щоб притягнути в своє життя позитив, щастя та примноження фінансів варто дотримуватися невеличких рекомендацій: сварки, необдумані вчинки, ризики і таке інше можуть негативно зіграти у вашому житті і ви ризикуєте втратити те, що маєте зараз. Після місячного затемнення краще навчитися опановувати свої емоції та почуття, щоб не завдати людям шкоди.

Астрологи рекомендують не змінювати роботу, не відвідувати косметологічні процедури і не робити вдома ремонт. Ці плани краще перенести на наступний місяць і тоді у вас точно все вийде.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини