Рубрики: Астрологія

Китайський гороскоп для всіх знаків Зодіаку на листопад 2023 року: Драконам – радість, а Кроликам – гроші

Астрологи, які знаються на східних традиціях та гороскопі, розповіли, чого варто очікувати кожному зі знаків китайського Зодіаку у листопаді 2023 року.

Щур

Вам краще заощаджувати гроші і не витрачати їх на різні дрібниці. Цей місяць для вас буде не найкращим у фінансовому плані. Краще більше подумайте про свій духовний розвиток і спробуйте відшукати нові способи заробітку.

Бик

Бикам пощастить в бізнесі. Якщо ви плануєте відкривати нову справу, але сумніваєтеся, чи варто це робити – краще зробити, ніж потім жалкувати про це. Не дивлячись на успіх у фінансовому плані, приготуйтеся до невдач в коханні.

Тигр

Тигри будуть весь листопад у роботі. Астрологи рекомендують вам більше відпочивати і знайти час для себе, оскільки ви можете запрацюватися і забути про реальний світ. Хорошим варіантом буде відвідування спортзалу, щоб не думати про робочі справи.

Кролик

Як давно ви піклувалися про своє здоровʼя? Саме час записатися до лікаря і здати всі аналізи, якщо вас щось турбує. У листопаді краще тепло одягатися і не хворіти, бо це може надовго затягнутися.

Дракон

Листопад для Драконів – один з найкращих місяців року. Ви будете сповнені життєвою енергією і готові до нових звершень. Пора показати всім ваш прихований потенціал і не забувати про те, що ви можете все. Попри шалений успіх у цьому місяці – вам не варто розслаблятися.

Змія

У листопаді вам краще не сваритися з родичами, оскільки це може привести до негараздів в особистому житті. Знайдіть щось нове для себе і почніть вчитися.

Китайський гороскоп на листопад для всіх знаків Зодіаку

Кінь

На вас чекатиме раптовий прибуток, про який ви або забули, або не знали. Можливо це буде плата за роботу в минулому, або вам віддадуть всі борги. Одним словом, листопад – вдалий для вас місяць.

Коза

Якщо у вас є діти, то вам дуже пощастить в листопаді, але що конкретно вас чекатиме – сказати дуже складно. Якщо наприкінці місяця ви не будете справлятися зі своїми обовʼязками по роботі – не соромтеся попросити ваших близьких та друзів про допомогу.

Мавпа

У ваші двері постукає ваше минуле. Так, це може бути не завжди приємно, але пора закрити з цією людиною всі питання, які ви не обговорили з ряду певних причин. Поставте крапку в цій історії і живіть новим життям.

Півень

На вас чекатимуть неприємності у листопаді, але це хороша можливість взяти себе в руки та почати вчитися на власних помилках. Менше пліткуйте та більше фокусуйтеся на власних досягненнях.

Собака

У вас почнуться нові романтичні стосунки, в які вас випадково вплутає людина з вашого оточення. З середини листопада можете будувати плани на Новий рік і вони обовʼязково збудуться.

Свиня

На вас чекатиме цілий спектр нових емоцій. Нові люди, нові знайомства та враження, нові місця та подорожі ­– це все саме про вас у листопаді. Приготуйтеся до нових пригод!

Поділитися