Рак – наполеон, Близнюки – медівник: який ви торт за знаком Зодіаку + рецепт для всіх на святковий стіл

Як смакує ваш знак Зодіаку? Можливо ваш характер солодкий, а можливо терпкий? Дізнайтеся, який тортик найбільше вам пасує згідно з усіма аспектами зодіакального ладу.

Зв’язок між астрологією і нашими смаковими уподобаннями може здатися фантастичним, але коли мова йде про гастрономію, не можна відкидати навіть найнеймовірніші паралелі. В цій статті ми розглянемо, який торт кожен зодіакальний знак міг би обрати, і навіть дамо рецепт для святкового столу.

Овен: Тірамісу

Овен – любитель розкоші та задоволень. Тірамісу – це ідеальний вибір для цього стабільного і чутливого знака. Ніжний кавовий сирник і легкий бісквіт обіцяють задоволення для гурмана.

Телець: Торт “Чорний ліс”

Овни завжди в пошуках чогось нового та стимулюючого. Тому для них ідеальним тортом буде “Чорний ліс” з його густим шаром шоколадного бісквіта, крему з вишень та обліпленого темним шоколадом.

Астрологи зробили кулінарний гороскоп і назвали, хто який торт за знаком Зодіаку

Близнюки: Медівник

Близнюки відомі своєю комунікабельністю і жвавістю. Медівник, з його легкістю і шармом, ідеально виражає динаміку цього знака.

Рак: Наполеон

Раки – справжні гурмани, які цінують традиції та сімейні цінності. Торт “Наполеон” ідеально підходить для цього знаку. З його легкими шарами борошна та ніжним кремом це не просто кондитерський виріб, а справжній смаковий вибух.

Лев: Торт “Рафаелло”

Леви люблять розкіш і блиск, тому торт “Рафаелло” – це їх вибір. З легким кокосовим бісквітом та вершковим кремом, прикрашеним коктейльними горішками, цей торт подарує їм почуття справжньої розкоші.

Астрологи зробили кулінарний гороскоп і назвали, хто який торт за знаком Зодіаку

Діва: Торт “Чизкейк”

Діви – це люди порядку та деталей, тому їм підходить торт “Чизкейк”. З його ніжним тістом та сирним кремом, цей смаколик – справжній шедевр смаку та текстури.

Терези: Торт “Опера”

Терези — це люди з вишуканим смаком. Торт “Опера” ідеально поєднує в собі тонкі шари бісквіта, кавового крему та ганашу, створюючи справжню симфонію смаку

Скорпіон: Торт “Чорний велюр”

Скорпіони – це люди, які цінують загадку та інтригу. Торт “Чорний велюр” з його чарівною комбінацією шоколадного тіста та вершкового крему точно пробудить в них почуття таємниці.

Стрілець: Торт “Фруктовий салат”

Стрільці – це люди, які люблять свободу та свіжі емоції. Торт “Фруктовий салат” зі своїм багатством ароматів та смаків точно припаде до смаку цьому знаку.

Козоріг: Шоколадно-апельсиновий торт

Козероги відзначаються енергією і страстю. Їм підходить торт, що вибухає смаком, такий як шоколадно-апельсиновий торт. Соковитий апельсиновий крем у поєднанні з густим шоколадним бісквітом створює експлозію смаків. А ось і короткий довгоочікуваний рецепт:

Інгредієнти:

  • 200 г темного шоколаду
  • 200 г масла
  • 200 г цукру
  • 4 яйця
  • 200 г борошна
  • 1 ч. ложка розпушувача тіста
  • 1 апельсин (сік та цедра)

Розтопіть шоколад і масло разом, додаючи цукор. Додайте яйця, перемішайте, потім додайте борошно і розпушувач тіста. Додайте сік і цедру апельсина, ретельно перемішайте. Випічку розлийте в круглу форму і випікайте при 180 градусах протягом 25-30 хвилин.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини