Одна хитрість і паска ніколи не буде черствіти: Литвинова з “МастерШеф” поділилась лайфхаком до Великодня 2023

Тетяна Литвинова, відома українська кулінарка, поділилась хитрістю, завдяки якій її паски ніколи не черствіють. Знаменитість поділилась лайфхаком напередодні Великодня 2023

Зовсім скоро українці відзначатимуть найголовніше та найдавніше християнське свято – Великдень 2023. Хоча до 16 квітня все ще залишається трішки часу, досвідчені домогосподині вже починають готуватись заздалегідь. Зокрема, чимало людей цікавляться й рецептами ідеальної паски, й іншими секретами та хитрощами, що стосуються Великодня. Нагадаємо, що раніше ми писали про те, якої погоди чекати у цей день.

Сьогодні ж пропонуємо поговорити про іншу цікаву інформацію, яка точно цікавила багатьох. Мова йде про простий, але дієвий лайфхак, який допоможе назавжди забути проблему черствих пасок. Нещодавно зірка відомого українського кулінарного проєкту “МастерШеф” зізналась, що робить для того, аби її великоднє частування довго залишалось м’яким усередині й не “грубіло”.

Тетяна Литвинова поділилась цікавим лайфхаком, який зберігає м'якість пасок
Тетяна Литвинова поділилась цікавим лайфхаком, який зберігає м’якість пасок

Знаменитість зізналась, що давно вигадала, як вирішити одразу декілька проблем. Передусім, звісно, мова йде саме про черствіння пасок, що точно засмучує багатьох господарів і господарок. Для того, аби випічка після освячення та зберігання не ставала твердою, Литвинова з “МастерШеф” радить покривати її глазур’ю повністю.

Крім основного ефекту, запобігання черствінню, такий спосіб точно сподобається кожному члену родини. Тетяна Литвинова пожартувала, що почала покривати паски глазур’ю повністю для того, щоб родичі не обгризали лише верхівки випічки. Таким чином частування буде приємніше й смачніше їсти, а також – легше зберігати.

Як виглядають паски Тетяни Литвинової, які вона повністю покриває глазур'ю
Як виглядають паски Тетяни Литвинової, які вона повністю покриває глазур’ю

Слід зазначити, що маленька хитрість Тетяни Литвинової, яка допомагає паскам довго залишатись м’якенькими всередині, не єдина корисна стаття, що стосується Великодня. Раніше Євген Клопотенко поділився рецептом ідеальної паски, яка швидко та легко готується, а також вдається кожному – навіть тим, хто вперше має справу з випіканням великоднього частування.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини