Рубрики: Цікаве

Усім жінкам на замітку: ТОП-6 звичок, які слід запозичити у японок, щоб виглядати значно молодше

Японки славляться тим, що ніколи не вгадаєш, скільки їм років. Це все завдяки їхнім секретам молодості, які жінки Японії передавали з покоління у покоління. Що ж це?

Японія — країна краси та розквіту молодості. Жінки цієї країни славляться своїм молодим виглядом, який зберігається надовго. Навіть на пенсії японки вміють виглядати молодо та красиво.

ТОП-6 звичок, які варто запозичити в японок, щоб виглядати значно молодше:

Щоденне збалансоване харчування

У Японії є головне правило: слідкувати за тим, що ви їсте, бо це перший та один із найважливіших кроків до чистої та гладенької шкіри. У харчування японок не входять солодощі та м’ясо, а значну перевагу вони надають рибі та овочам. Також жіноча частина населення цієї країни обожнює зелений чай. Вони переконані, що він очищує шкіру та запобігає появі зморшок.

Ходіння у лазню

Багато хто з нас любить лазню, проте навіть не здогадується про її колосальну користь. Для японок ця процедура стала щоденною у плані турботи про себе. Вони переважно використовують для лазні зелений чай та різноманітні олії, які омолоджують шкіру.

Масаж обличчя

Його варто робити одразу, як виникає така можливість. Для японок це ключова можливість уникнути виникнення зморшок. Тому коли ви наносите на шкіру крем чи інші речовини для догляду, втирайте його ретельно та масажними рухами. Це допомагає покращити кровообіг та розтерти м’язи.

Поради від японок, як зберегти свою молодість

Захист шкіри від сонця — понад усе

Японки наносять захисні креми від сонця кожного дня, не дивлячись яка погода за вікном.

Очищення шкіри перед сном

Дуже часто жінка після тяжкого дня дуже змучена та втомлена, що може “забити” на догляд за шкірою перед сном. Їй просто лінь і немає сил.

Японки цього не допустять ніколи. Вони знають, що саме цей вид очищення, один із найважливіших моментів догляду за шкірою обличчя. Косметологи радять перед сном використовувати подвійне очищення: наносьте засоби на масляній та водяній основі.

Догляд за шкірою має бути щоденним

Найціннішим рішенням у догляді за шкірою, який виділяють японки, є багатоетапний ритуал, який вони проводять щодня, попри все. Для цього вам знадобиться майже нічого, а результат буде помітним доволі швидко. Цей догляд за обличчям займе у вас 15-20 хв у день. За цей час ви встигнете зробити подвійне очищення, про яке вже згадувалось раніше, відлущування шкіри, нанести тонік, есенцію, сироватку, тканинні маску та зволожувальний крем навколо очей і захист від сонячних променів.

Поділитися
Опубліковано