Рубрики: Цікаве

Професійні господині розповіли, що допоможе вам позбавитися багаторічного шару жиру на кухні

Професійні господині на власному досвіді знають, що таке багаторічний шар жиру на кухні та як сильно він може заважати, спотворюючи вигляд цієї кімнати. Проте, є перевірені методи боротьби з ним.

Коли постійно готуєте, можете й не відразу помітити, що кількість шарів жиру на кухні збільшилася. Для вас створення смачних страв стає чимось буденним, звичним та рутинним, адже хочеться смачно поїсти та порадувати близьких.

Проте, коли справа доходить до генерального прибирання, не варто жахатися багаторічного шару бруду на кухні, який тепер не дасть вам спокою. Професійні господині поділилися своїм перевіреним лайфхаком, як позбутися жиру на кухні легко, швидко та без особливих зусиль. Тим паче цю суміш ви запросто зможете приготувати самостійно вдома, використавши прості інгредієнти.

Як позбутися шару бруду на кухні?

Найчастіше від бруду на кухні найбільше перепадає витяжці та шафкам. А от, аби кухня виглядала красивішою, то прибити в цій кімнаті варто частіше. Однак, така можливість може бути не завжди, тому вам на порятунок прийде цей лайфхак.

Цей лайфхак допоможе вам позбутися жиру на кухні

Пудготуйте будь-яку ємність з пульверизатором. Можете використати стару, якою поливали квіти раніше, чи з-під спеціального освіжувача повітря. У неї доведеться додати дуже цікавий інгредієнт.

Відкрутіть кришку та влийте всередину близько склянки горілки. Опісля додайте до основного складника декілька столових ложок засобу для миття посуду.

Зверніть увагу, що не варто активно збовтувати ці інгредієнти суміші, аби не виникло багато зайвої піни.

Ваша суміш готова, тому тепер діло за нею.

Розпиліть цю секретну речовину по поверхні, звідки хочете прибрати бруд, та залиште його так на 10 хвилин.

Опісля цього почніть прибирати. Ви не встигнете помітити, як швидко зникнуть всі шари неприємного бруду, а кухня знову сяятиме, як нова.

Зазначимо, що такий метод значно безпечніший та екологічніший.

Поділитися
Опубліковано