Хитрий лайфхак, що стане вашим улюбленим: навіщо професійні господині ставлять пусту банку у ванній кімнаті

Професійні господині володіють стількома секретами, що нам навіть і не снилось. Один з них доволі незвичний спершу, але потім стане одним з ваших улюблених. Навіщо тримати банку у ванній?

Зазвичай ми зберігаємо банки в комірчинах та підвалах, аби потім використати для закруток та різних страв. А уявіть, коли ви прийшли в гості, пішли помити руки, а у ванній кімнаті побачили порожню скляну банку. Виглядає дивно, і ніби не прибрано, але це насправді цікавий та корисний лайфхак.

Для чого варто тримати банку у ванній?

Порожня скляна банка у ванній кімнаті допоможе вам у догляді за собою. Ні, не йдеться про масаж банками чи ще щось — усе куди прозаїчніше.

Вам знадобиться така посудина, ємність якої становить 300-500 мл. Аби вона не заважала, поставте банку будь-де. А якщо, вона не дуже вписується в інтер’єр, то заховайте її кудись, аби потім можна було дістати, коли це буде необхідно. Кришка для банки не потрібна.

Скляна банка стане важливим атрибутом вашої ванної
Скляна банка стане важливим атрибутом вашої ванної

Цей лайфхак використовують під час миття голови. Річ у тому, що перед тим, як наносити на волосся шампунь, необхідно цю речовину підготувати до цього. Тому ліпше тримати банку біля шампуню чи в легкому доступі, аби не забувати брати її з собою.

Цей спосіб називають “метод чашки”. Перед нанесенням шампуню на вологе волосся голови, цю речовину варто розчинити в посудині. Суть така: наливаєте трохи шампуню у ємність, потім додаєте туди води та гарно розмішуєте. І, коли ви зробили ці необхідні кроки, наносите розчин шампуню на волосся.

Проте, попри назву, зручніше використовувати банку. Вона буде практичнішою та більшою, через що приготувати цю суміш буде куди простіше.

Такий “розведений” шампунь краще впливає на миття голови. Ви витратите менше цього засобу для догляду, а в поєднанні з водою вам легше буде мити волосся. Також така суміш менше подразнює шкіру голови.

Окрім цього, такий розчин шампуню запобігатиме пошкодженню та заплутуванню волосся.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини