Ялинка не осипатиметься до кінця зими: чим обприскати новорічну красуню, щоб голки з дерева не падали

Поставити та прикрасити ялинку до Нового року це завжди гарна ідея, адже тоді вдома виникає просто неймовірна атмосфера. Однак, їй на заваді може стати те, що дерево сипеться та залишає свої голки без нагляду. Як діяти, аби цього не сталося?

Новорічна ялинка завжди в центрі уваги не тільки в останню ніч у році, а ще з того моменту, як ви її поставили, адже це дерево точно вміє приглянутися. Від красивих іграшок, яскравих гірлянд та великої верхівки просто неможливо відвести погляд.

Однак, коли ви поставили святкове дерево на важливе місце в кімнаті, де ним можна милуватися хоч цілодобово, ви згадуєте, чому часто швидко збираєте ялинку після свят. Ідеться про постійні гілки, що осипаються з новорічного дерева.

Але є спосіб, що вас врятує від цього зеленого хаосу. Ми підготували для вас рецепт суміші, яка зробить так, аби гілки вашого новорічного дерева не осипалися. Тим паче вам для цього необхідні прості інгредієнти, що є у вас вдома.

Як врятувати ялинку від осипання?

Цей простий лайфхак допоможе врятувати новорічне дерево від осипання. Проте, перед цим варто зважати на важливе правило, де слід розміщувати ялинку. Це також допоможе запобігти осипанню дерева.

Ці поради допоможуть вберегти вашу ялинку
Ці поради допоможуть вберегти вашу ялинку

Фахівці радять встановлювати ялинку в найбільш прохолодній частині кімнати, подалі від обігрівачів та батарей, адже це дерево дуже залежить від тепла і не зовсім до нього пристосоване. Найбільш прохолодне місце в будинку буде найкращим варіантом для нього.

Також є спеціальні підставки для ялинок з місцем для води. Тоді ви щодня підливатимете туди цю рідину, чим будете підживлювати новорічне дерево. Це також дуже важливо, аби ялинка зберегла свій святковий вигляд надовше.

Рецепт диво-суміші, яка не дасть вашій ялинці осипатися

Підживлювати новорічне дерево дуже важливо. А для цього ви можете приготувати поживний лимонад, який врятує ялинку від осипання. Цукор у ньому підгодує дерево, а вода зволожить.

Для приготування цієї суміші вам необхідні 1 чайна ложка цукру, 1 столова ложка оцту на 1 літр води. Перемішайте ці складники, а отриманим розчином обприскайте ялинку. Окрім зазначених вище властивостей, оцет також підкислить воду, що знешкодить шкідливі бактерії.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини