Зірка “Зважені та щасливі” Марина Боржемська розповіла, чим харчується в поїздках: “Запас чіпсів чи сухариків”

Фітнес-тренерка та головна зірка шоу "Зважених та щасливих" розповіла, чим слід харчуватись, якщо збираєтесь у довгі поїздки. Знаменитість назвала поживні й корисні перекуси

Відома українська фітнес-тренерка й головна зірка шоу для схуднення “Зважених та щасливих” Марина Боржемська поділилась цікавими секретами. Знаменитість не лише займається своєю основною діяльністю, але й активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Нещодавно на своїй сторінці зірка розповіла, чим слід харчуватись, якщо збираєтесь у довгу поїздку.

Марина Боржемська зазначила, що потрібно відмовлятись від спокуси наїстись шкідливими закусками, як от, наприклад, чіпси чи сухарики, як сильно б цього не хотілось. Натомість, радить знаменитість, слід обирати поживні, але й одночасно корисні перекуси.

Марина Боржемська розповіла, чим слід харчуватись під час довгих поїздок
Марина Боржемська розповіла, чим слід харчуватись під час довгих поїздок

Знаменитість пояснила, чому не слід їсти шкідливі закуски. Річ не лише у зайвих кілограмах, які від них з’являються, але й від низької ефективності.

“Такий шкідливий перекус підвищить рівень цукру в крові на короткий час, а після – вас наздожене відчуття голоду”, – пояснила Боржемська.

Замість таких неефективних перекусів слід взяти з собою більше фруктів, овочів, зернових хлібців, горішків, натуральних злакових батончиків. Не забудьте, що знімати шкірку з фруктів чи овочів не потрібно, адже так вони швидко пустять сік і зіпсуються.

Марина Боржемська порадила найкращі продукти, якими можна перекусити в дорозі
Марина Боржемська порадила найкращі продукти, якими можна перекусити в дорозі

Крім того, продовжила Боржемська, слід заздалегідь запланувати прийоми їжі. Знаменитість радить взяти з собою нежирний йогурт, який потрібно вжити в перші ж години поїздки, оскільки він може зіпсуватися. Також корисними будуть відварені яйця та куряче філе. Наголосила фітнес-тренерка й на тому, що потрібно не забувати пити воду.

Також Марина Боржемська поділилась порадами щодо харчової поведінки за кордоном. Знаменитість порадила завжди мати з собою сорбент, якщо раптом ви отруїтесь незнайомою їжею. Крім того, не забувайте контролювати розміри своєї порції та балансуйте продукти, що вживаєте.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини