Рубрики: Цікаве

Штучний інтелект показав Андрія Данилка та маму Сердючки в дитинстві: на це треба подивитися (ФОТО)

Мережу активно підкорює штучний інтелект, який може створити будь-яку картинку, дати відповідь на будь-яке запитання і, навіть, виконувати роботу замість людей.

Ми живемо у світі, де постійно розвиваються новітні технології. Сьогодні завдяки штучному інтелекту можна створити картинку за будь-яким запитом. Крім цього, у форматі діалогу можна знайти відповідь на будь-яке запитання. Штучний інтелект може знайти вирішення будь-якої ситуації з грамотно побудованими реченнями, чи вдалим моделюванням тієї чи іншої ситуації.

Користувачі Мережі нерідко користуються послугами штучного інтелетку, щоб зобразити певних людей чи змоделювати, як би виглядали ті чи інші зірки в дитинстві. Редакція сайту Добрі новини звернулася до штучного інтелекту, щоб згенерувати дитячі фотографії Вєрки Сердючки та її мами, роль якої грає Інна Білоконь.

Штучний інтелект показав Сердючку з мамою у дитинстві

Для цього потрібно додати оригінал фотографії, яка буде перероблена на дитячий знімок, зачекати декілька секунд і насолоджуватися результатом. Штучний інтелект згенерував знімки доволі швидко і значно омолодив наших головних героїв. В Андрія Данилка зникла губна помада, розгладилося обличчя, а Інна Білоконь взагалі перестала бути на себе схожа: зникли всі зморшки і можна й справді подумати, що це дитина, яку одягнули у вбрання акторки.

Штучний інтелект показав Сердючку з мамою у дитинстві

Крім цього, наша редакція попросила штучний мозок описати, як би виглядали артисти в дитинстві, ось що з цього вийшло:

“В дитинстві, можливо, Вєрка Сердючка могла мати рум’яні щічки, жваві очі та звичайне, але милине обличчя. Зовнішній вигляд її мами може бути подібним до типового образу матері: доглянута жінка з ніжними рисами, щасливим виразом обличчя та любов’ю до своєї дитини”

Інтелект в кінці свого опису наголошує на тому, що це лише уявлення зовнішності, оскільки, Верка Сердючка – це вигаданий персонаж.

Поділитися