“Штучний інтелект сформує 7 страв”: Євген Клопотенко приготує вечерю за рецептами штучного інтелекту

Майбутнє приходить до вас тут і зараз. Ми живемо в еру новітніх технологій, які допомагають полегшити наше життя. Переможець "МастерШеф" Євген Клопотенко вирішив доєднатися до цікавого експіріенсу.

Відомий український кулінар, який досягнув багато чого в українській кулінарії Євген Клопотенко анонсував проведення вечері за рецептами від штучного інтлекту ChatGPT. Звана вечеря буде відбуватися 29 березня в Університеті Шевченка, детальніше про подію та як на неї потрапити, можна дізнатися на офіційній сторінці в самого Євгена.

“Це чудова ідея! Якщо ви хочете здивувати своїх гостей їжею, ось кілька порад, які можуть бути корисними: експериментуйте зі смаками, спробуйте поєднами кислий з солодким, гостий з ніжним”, – пише ChatGPT.

Сам Клопотенко розповідає, що це наукова зустріч і гості, які будуть запрошені на таку подію, отримають не лише гастрономічне задоволення, але й інтелектуальне. Штучний інтелект сформує аж 7 страв, які кулінар приготує на місці для всіх, хто придбає квитки та завітає на подію.

“Наука і їжа поєднуються, всі гості отримають новий унікальний досвід”, – каже Євген Клопотенко.

Що таке ChatGPT

Це спеціальний чат-бот зі штучним інтелектом, який був запущений в листопаді 2022 року. Його суть полягає в тому, що кожна людина може спілкуватися з ним, щоб дізнатися щось, або просто поговорити. Це нова модель ведення діалогу з людьми, яка допомагає краще дізнатися про запити людей та оптимізувати спілкування. Крім звичайного тексту, чат може спілкуватися з кодом, формулами та числами.

Відомо, що завдяки ChatGPT люди писали дипломні роботи, створювали нові робочі проєкти та багато іншого, про що роботодавці або викладачі навіть не здогадувалися.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини