Рубрики: Цікаве

Ось найкращі різдвяні фільми, які варто подивитися в колі родини: святковий кіномарафон для гарного настрою

Різдвяно-новорічні свята - чудовий час, щоб весело провести його у колі родини. Що може бути краще, ніж переглянути разом гарний фільм? Ми підготували добірку, яка точно припаде до душі рідним.

Сам удома (1990) | Home Alone

Класика різдвяно-новорічної добірки. Історія про хлопчика Кевіна, якого батьки випадково забули вдома та він був змушений захищати будинок від грабіжників.

Ельф (2003) | Elf

Історія про хлопчика з дитячого притулку, який заліз до мішка Санта Клауса та потрапив на Північний полюс. Один з ельфів усиновив малого.

Через багато років він повертається в рідне місто, щоб розшукати батька.

Як Ґрінч украв Різдво (2000) | How the Grinch Stole Christmas

Мешканці казкового містечка Хувілль в очікуванні Різдва. Та тільки не зелений злюка Ґрінч, який живе з псом Максом на вершині гори. Стосунки з містянами в нього не складалися, тож він вирішив зіпсувати  їм свято.

Полярний експрес (2004) | The Polar Express

Маленький Стівен впевнений, що існування Санта Клауса -міф! Але раптом біля його будинку зупинився казковий потяг “Полярний експрес”.

Хлопчик має нагоду самостійно дізнатися, чи все ж існує бородатий дідусь, що дарує дітям подарунки. Під час цікавої подорожі він дізнається важливе про дружбу, хоробрість і справжній дух новорічних свят.

Чарлі і Шоколадна фабрика (2005) | Charlie and the Chocolate Factory

Один з улюблених різдвяних фільмів для дітей. Маленький хлопчик Чарлі живе в небагатій сім’ї. Якось малий виграє екскурсію на казкову фабрику солодощів Віллі Вонки. Чарлі не може повірити своєму щастю, адже немає нічого кращого за ріку з шоколаду, солодку м’ятну траву та незвичайні льодяники.

Фабрика приховує багато таємниць, тож глядачам пропонують поринути у захоплюючі історії головних героїв, які будуть змушувати переживати та радіти за них. Ну і, звісно, не обійдеться без див! Куди ж без них на Різдво?

Поділитися