25 років тому й тепер: як виглядає 47-річна Кейт Вінслет, яка зіграла Роуз у фільмі “Титанік”

Чуттєвий та трагічний фільм "Титанік" навіки запам'ятався нам справжнім та щирим коханням, трагічним кінцем та роздумами чи міг би поміститися на тих дверях поруч з Роуз Джек. Проте час минає, а актори неймовірно змінюються: як нині виглядає Роуз?

Неймовірно щире кохання між двома, проблема кохання та грошей, двері, на які міг чи ні залізти Джек разом з Роуз, щоб вижити, та трагічна кінцівка, над якою ми всі плакали.

Тоді ще 22-річна Кейт Вінслет та 23-річний Леонардо Ді Капріо запам’яталися глядачам своїми цікавими персонажами, між якими виникло справжнє кохання, коли задля своєї коханої ти готовий пожертвувати власним життям.

Проте, це було 25 років тому, а за цей час актори неймовірно змінилися.

Роуз із Джек у фільмі та Лео з Кейт у реальності
Роуз із Джек у фільмі та Лео з Кейт у реальності

Життя Кейт Вінслет після фільму

Героїня Роуз намагалася звільнити від аристократичного гніту, фальшивості та лицемірства, щоб прожити справжнє та щире життя, наповнене емоціями та спогадами.

Тому й не дивно, що після виходу фільму молода британська акторка, яка так чудово передала настрій свого персонажа, навіть повірити не могла, що отримає такий значний успіх та всесвітню славу. Відтоді, як культова кінострічка “Титанік” потрапила на екрани, дівчину навіть номінували на премію “Оскар”. Звісно, тоді ж Кейт Вінслет отримала масові пропозиції про зйомки в інших фільмах та серіалах.

Відома акторка вже встигла стати наймолодшою номінанткою на одну з найпрестижніших премій у сфері кіно “Оскар” та навіть здобути “Еммі”, “Золотий глобус”, “Ґреммі” та “Тоні”.

Кейт Вінслет у фільмі та реальності
Кейт Вінслет у фільмі та реальності

Зазначимо, що навколо британської акторки активно вирувала критика щодо її зайвої ваги. Це підірвало впевненість у собі в Кейт та змінило її погляди на красу жінки. Акторка відверто ділиться, що тоді вона почувалася дуже самотньою та покинутою.

“Напевно я тоді була не готова до такої стрімкої слави”, – коментує згодом Кейт Вінслет.

Кейт Вінслет із зайвою вагою
Кейт Вінслет із зайвою вагою

Та, попри це, акторка увійшла у список 50 найгарніших людей світу за версією журналу “People” у 1996 році. А момент, де Джек малює оголену Роуз, наразі вважають культовою сценою у кінематографі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини